2821
2789

یا فقط من اینطورم...

مثلا یه روز یه عالمه قربون صدقه خودم میرم که چقد خوشگلم چقد خوش هیکلم چقد پوستم خوبه هی جلو اینه از خودم تعریف میکنم بعد شبش گریه میکنم که چرا پوستم داغونه چرا انقد زشتم چیکار کردم که اضافه وزن گرفتم

یا من کارم خیاطی و دوخت لباسه کنارش نقاشی و اینام کار میکنم بعد یه روز عاشق کارای هنریم میشم میگم چقد استعدادم خوبه چقد حرفه ایم بعد فرداش از دست خودم عصبیم که چرا این همه زحمت میکشم بازم لباسای داغون میدوزم یذره استعداد نقاشیم ندارم اصن هیچکاریو بلد نیستم عین ادم انجام بدم

الانم کنکور دارم یه روز خوشحال که تست میزنم درصدم بین ۷۰ تا ۹۰ میشه چقد درسم خوبه چقد حفظیاتم خوبه یه روز مثل امشب اعصابم میریزه بهم که من حتما قراره کنکور خراب کنم من هیچی نمیشم من درست درس نمیخونم...

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه این شکلی نهولی تو تصمیم گیری ها. بسیار بسیار مودی هستم

نه خداروشکر من تصمیمام ثابت ان ولی با خودم درگیرم شدیدددد که واقن بده

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

وای منم همینم حالمم یه روز خوبه . یه روز بده

خیلیی رو مخهه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار😭

انگار بلانسبت کورم... یعنی یا فقط جنبه مثبت خودمو میبینم یا فقط جنبه منفیمو... انگار نمیتونم همزمان ترکیب منفی و مثبت خودمو باهم ببینم...

خیلیی رو مخهه دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار😭انگار بلانسبت کورم... یعنی یا فقط جنبه مثبت خودمو میبی ...

دقیقا . شاید اختلال شخصیت مرزی داشته باشیم یا دوقطبی باشیم😑🤦♀️

من تو درس خوندن و اخلاقمم تاثیر داره

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

دقیقا . شاید اختلال شخصیت مرزی داشته باشیم یا دوقطبی باشیم😑🤦♀️من تو درس خوندن و اخلاقمم تاثیر داره

منم رفتارم تغییر میکنه بعضی روزا دوست دارم همش از بقیه تعریف کنم بعضی روزا هم شدید حساس میشم منتظر میمونم یگی یه حرکتی بزنه برم بگم بهم برخورده یا بعضی روزا دوست دارم خوشحال خوشحال برم تو یه جمعی بخندم بعضی روزام الکی عصبیم میخوام تنها باشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز