2789

نرو سمتش

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا درک نمیکنم

اخه ماه تولد چه ربطی به شخصیت آدم داره

بعد جالب تر اینه که ماه قمری با شمسی فرق داره و هر سال چند روز عقب تر میوفته

یعنی ممکنه یکی تیری باشه، یکی هم تیری ولی اون به قمری متولد محرم باشه، اون یکی صفر!

کلا اینا خرافاته

تربیت خانوادگی مهمه نه ماه تولد

ولی شوهرم تیر ماهی هست ، خانواده دوست هست و مهربونه ولی عصبی بشه کل دنیا رو میریزه به هم و کنترل اعصاب نداره . به اندازه خرج میکنه ، احساساتی هست و اشکش دم مشکشه ..

به این چیزا نیستشوهر من تیر ماهیه از هر نظر که فکرشو بکنی ایده آلهپسر داییم هم تیر ماهیه دقیقا تو یه ...

خب شوهرتون چطور هست شخصیتش

من خاستگارم حساس و زودرنجه خیلییی

اومدم ببینم پسرم در آینده با زنش چطوری میخواد رفتار کنه😂

فعلا که بداخلاق و بی حوصله و مهربون و مسئولیت پذیره بعداً خدا میدونه چی بشه

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

تربیت خانوادگی مهمه نه ماه تولد ولی شوهرم تیر ماهی هست ، خانواده دوست هست و مهربونه ولی عصبی بشه کل ...

چرا همه از عصبی شدنشون میگن 😟

مگ چجوری میشن

با چاقو ماقو میزنن ؟؟

خب شوهرتون چطور هست شخصیتش من خاستگارم حساس و زودرنجه خیلییی

شوهرم بشدت زن و بچه دوست

خرج کن

مهربون

با درک

رمانتیک

دلسوز

کاری

اقتصادی