2821
2789
ما تالارمون رو خودمون زود تموم کردیم . شوهرم عجله داشت . میگفت زودتر بریم از تالار تا توی راه و ...

نه من که زیاد رقصیدم از ساعت ۶ بود برا ما والا مثل اینکه مهمونا میخوان باز هم برقصن هی میگن کم رقصیدیم

نمیدونم هر دفعه میگن روانمو بهم میزنن

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
اره خوش ک گذشت ولی خب اونیکی تالار مختلط میشدن منم دلم پیش اون موند

گذشته ها گذشته ماهمگی حسرت خیلیا چیزا تو زندگیمون داشتیم و داریم

ولی از همین درس بگیر ک دل و خواسته خودت رو بزاری اولویت نه بقیه الانم خوش گذشته همین کافیه مختصر و مفید خیلی بهتره شاید اگر مختلط میشذید ی شری میشذ یا کیفیت فیلمت پایین تر میومد یا هزار چیز دیگ پس حسرت نخور و خداروشکز کن ک ب خوشی گذشته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه من که زیاد رقصیدم از ساعت ۶ بود برا ما والا مثل اینکه مهمونا میخوان باز هم برقصن هی میگن کم رقصید ...

بگو اشکال نداره . ان شالله عروسی برادر خواهرا و بچه هاتون زیاد میرقصید .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ما تالارمون رو خودمون زود تموم کردیم . شوهرم عجله داشت . میگفت زودتر بریم از تالار تا توی راه و ...

ساعت چند تموم شد

گذشته ها گذشته ماهمگی حسرت خیلیا چیزا تو زندگیمون داشتیم و داریم ولی از همین درس بگیر ک دل و خواسته ...

اره واقعا دل خودم مهمه اره به خیر و خوشی تموم شد

بابا اصن فامیلای خوده من اصن ادم نیستن همین عروسی هم براشون اضافه بود

بگو اشکال نداره . ان شالله عروسی برادر خواهرا و بچه هاتون زیاد میرقصید .

اره والا خوب گفتی

خواهرم خیلی میگه😑

کدوم شهری ..چرا فامیلات آدم نیستن ؟

نمیتونم بگم کدوم شهرم

فامیلام پایه نیستن همینا عروسی داداشم زود فرار کردن اون موقع ک میخواستیم بمونن جشنمون طولانی بود

حالا عروسی من میخوان برقصن

۲ تا ۶؟ ینی ظهر بود؟

آره . به هر حال اصلا اهمیت نمیدم چند ساعت طول کشید .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیتونم بگم کدوم شهرم فامیلام پایه نیستن همینا عروسی داداشم زود فرار کردن اون موقع ک میخواستیم بمونن ...

ولشون کن بابا اینا دنبال بهونه بوده اعصاب طرف رو بهم بریزن و پست سرش حرف بزنن عروسی مختلط خیلی هم خوب نیس اکثرا مست میکنن میان تو جمع دعوا اینا اتفاق می افته من خیلی دیدم مورد این جوری همیشه عروسی باشه اطرافمون استرس میگیرم سر همین چیزا خدا تو شکر کن به خوبی و خوشی تموم شده عروسیتون این جماعت 10 ساعت هم میرقصیدن باز یه حرفی میزدن

عزیزم الکی چرا خودتو ناراحت و درگیر میکنی؟مراسمت که به خوبی تموم شده شکرخدا...این همه خرج کردید و وق ...

جدی الکیه؟

مرسی ک بهم دلداری میدید چقدر خودمو فش دادم تو دلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز