2789

من وقتی ۱۸ سالم بود اتفاقی رفتم سونو و دیدم تو تیروئیدم گره هست و نه مامانم و نه بابام خبر ندارن نمیخوام هم بگم چون اونا حوصله ندارن منو ببرن دکتر همیشه با هزار دعوا میبرنم تازه کیست داشتم و خوب شده دیگه اینو حوصله ندارم پیگیری کنم دیگه پیگیر هم نمیشم دکتر یعنی اصلا نرفتم براش فقط همون یه بار سونو الان داره نزدیک یکسال میشه که فهمیدم دوتا فوت پشت هم داشتیم و مدام با مامانم تو جروبحثم هر روز تقرییا میشه گفت پشت کنکوری هم هستم فشار زیاده روم اکثر روزا حس میکنم یه جیزی تو گلومه مثل انگار یه چیز اضافیاینم بگم خیلی تنهام تک فرزندم کسی هم نیست باهاش حرف بزنم ناچار تو خودم میریزم که به اینجا ختم شده الان خالم متاسفانه داشت و سرطانی شد مجبور شدن کل تیروئیدو دربیارن اونم پیگیری نکرد اگر پیگیری نکنم بعد چند سال میتونه سرطانی بشه و بعد چه مدت بعد سرطان ادم فوت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما پیش گو نیستیم که بدانیم.. اما کسی که خاله اش سرطان تیروئید داشته ، صد درصد باید پیگیری کنه..

الآنم چیزی نباشه احتمال قوی سونوگرافی های منظم مثلا یکساله بهتون میدن تا گره ها زیر نظر داشته باشند

اگر ولش کنید و خدای ناکرده چیزی باشه یا بعداً بخواد چیزی بشه و اهمیت ندهید، به شدت پشیمون میشید. چون درمان این بیماری ها اگر زود تشخیص بشی زمین تا آسمان با دیر تشخیص دادنشون فرق داره

ممنون بابت توضیحاتتون

دختری در فامیل داشتیم، غدد لنفاوی اش ورم کرد و ولش کرد

. درنهایت تب و لرز کرد و علایم دار شد رفت.. سرطان استیج سه و پیشرفته بود.. درصورتی که یکسال پیش فهمید ورم داره.. اگر همون اول رفته بود درمان به شدت کم هزینه راحت و موفق بود.. الان سه ساله گزقتاره هنوز خوب نشده..

واقعا تشخیص زود هنگام معجزه میکنه.. شما که ارث داری، باید گرهها زیر نظر داشته باشید با سونوگرافی های منظم و همیشگی ..

ندول ها هر چند سال یکبار نمونه برداری میشن البته دکتر تشخیص میده لازمه یا نه

بعد از نمونه برداری مشخص میشه عملکرد و رشدش

معمولا سرطانی نمیشن ولی اگه دلیلش ژنتیکیه حداقل باید سه چهارسال یه بار نمونه برداری بشه که اصلا هم درد نداره و کاریه تو مطب توسط دکتر

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

دختری در فامیل داشتیم، غدد لنفاوی اش ورم کرد و ولش کرد. درنهایت تب و لرز کرد و علایم دار شد رفت.. سر ...

بله متوجهم خودم ولی نمیتونم برم دکتر تنها نمیزارن برم یه شهر دیگه چون شهر ما غدد نداره بعدم هم پدر و هم مادرم شاغلن وقت نمیکنن برای من اصلا که بخوان بیام یه شهر دیگه دنبال من

ندول ها هر چند سال یکبار نمونه برداری میشن البته دکتر تشخیص میده لازمه یا نه بعد از نمونه برداری مشخ ...

نمونه برداری رو نمیتونم برم اصلا چون طاقت ندارم به خاطر همینم اصلا پیگیری نمیکنم میترسم چیزی باشه میگم درگیر بیمارستان و اینا نشم نه کسی دارم بیاد دنبالم هی این دکتر و اون دکتر نه خودم روحیه اش رو دارم میگم به قولی ادم بمیره بهتره تا زیر دست دکترا با یه عالمه آزمایش بمیره

بله متوجهم خودم ولی نمیتونم برم دکتر تنها نمیزارن برم یه شهر دیگه چون شهر ما غدد نداره بعدم هم پدر و ...

از فوق تخصص های غدد که آنلاین ویزیت میکنن و زیاد هم هستن استفاده کن..

گزارش سونو می فرستی، در شهر خودت آزمایش و سونو انجام میدید و پاسخ براش اینترنتی میفرستید و راهنمایی میکنن. نیازی به حضوری نیست.

سلامتی شما از همه چیز مهم تره. خدای ناکرده فردا مشکل بخوری، شما هستی درد و زجر و گرفتاری میکشی.. پس اینترنتی با فوق غدد ویزیت شو یا پدر مادر راضی کن..

از فوق تخصص های غدد که آنلاین ویزیت میکنن و زیاد هم هستن استفاده کن..گزارش سونو می فرستی، در شهر خود ...

ویزیت انلاین رو انجام بدم بهتره چون کلا نمیخوام خانواده ام اصلا خبردارشن چه خوب بشم یا بدتر بشم مطمئنم که رشد کرده چون چند ما اخیر مدام درد میکرد

به هر حال ممنون بابت راهنمایی هاتون لطف کردید

ویزیت انلاین رو انجام بدم بهتره چون کلا نمیخوام خانواده ام اصلا خبردارشن چه خوب بشم یا بدتر بشم مطمئ ...

بله ویزیت آنلاین فوق غدد بشید اما همین پدر و مادر فردا میگن چرا به ما خبر ندادی؟ ما پیگیر میشدیم.. شما ویزیت آنلاین شو و پیگیر درمان هم باش. به خانواده ات خبر هم بده.. دیگه انتخاب با خودشون که مرخصی بگیرن و پیگیر کار شما بشن یا خیر.

در خدمتیم.

بله ویزیت آنلاین فوق غدد بشید اما همین پدر و مادر فردا میگن چرا به ما خبر ندادی؟ ما پیگیر میشدیم.. ش ...

غیر مستقیم گفتم گفتم رفتم سونو جوابش خوب نبوده و گفته باید بری دکتر غدد ولی خب حتی نپرسیدن چی بوده و چرا باید بری غدد گفتن درستو بخون رو کنکورت تمرکز کن نزار این چیزای الکی ذهنتو درگیر کنن دیگه به هر حال هرکی مشغله های خودشو داره ذهنش درگیر کارای خودشه کی به فکر کیه دیگه

غیر مستقیم گفتم گفتم رفتم سونو جوابش خوب نبوده و گفته باید بری دکتر غدد ولی خب حتی نپرسیدن چی بوده و ...

خب خداروشکر شما هم از سابقه خانوادگی تون در بیماری خبر دارید، هم پیگیر سلامت خودت هستی..

همین روند ادامه بده.. و زیر نظر فوق غدد باش.. سلامتی از همه چیز با ارزش تره..