2821
2789
عنوان

شوهر همسایمون زنشو داره میزنه حالم بد شده پنیک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 71 پست
همسایه بغلی من همیشه میگفت همسایه پایینی با شوهرش اختلاف دارن چون سن شوهرش زیاد و .... خودش هر شب کت ...

اره منم یک مدلی شدم

این احمقام بچه دارن

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای وای واحد بغلی ما یعنی بد جور میزد زنشو نصفه شب دیوانه میشدیم... خدا لعنتش کنه.. بکی از همسایه ها ...

من اینقدر از کتک میترسم

یک بار شوهرم دستشو برد بالا تهدیدی

یعنی زهره ام ترکید

همسایه بغلی من همیشه میگفت همسایه پایینی با شوهرش اختلاف دارن چون سن شوهرش زیاد و .... خودش هر شب کت ...

کجا زندگی میکنید؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بیچاره ا ون بچه ها تو چه محیطی بزرگ میشن

دوتا پسر بودن

پسر بزرگه ۱۳ ساله میشد باور کن کپ باباش بود . سنگدل و بی معرفت و بی مهر

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ت بی اختیاری رو چی ترجمه کنی توی این موارد اره الان جرئت نمیکنم بخوام برم در خونشونو بزنم

در خونشونو نزن، شوهرتم نباید بره در خونشون

زنگ بزن پلیس، مسیولیت داری

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دوتا پسر بودن پسر بزرگه ۱۳ ساله میشد باور کن کپ باباش بود . سنگدل و بی معرفت و بی مهر

بچها دقیقا شبیه پدر مادر میشن

الان شوهر من کپی باباشه

خیلی اخلاقاشون شبیه

مام ی روانی داریم واحد بغلی..یهو نعره میکشه مرده ی صدای وحشتناکی داره شروع میکنه ب عربده کشیدنو ظرف شکستن.زنشومیزنه ی دختر ۱۴ساله داره صداش میاد هی التماس میکنه ک بس کنن هفته ای یکی دوبار یهو تو سکوته ساختمان صدای عربده کشی کرده میاد اونم هر هفته ی ساله این داستانه ماس

مام ی روانی داریم واحد بغلی..یهو نعره میکشه مرده ی صدای وحشتناکی داره شروع میکنه ب عربده کشیدنو ظرف ...

من فکر میکردم شوهرم خیلی افتضاحه تا اینجور مردا رو دیدم

اخه ما شهر غریبیم خیلی با ادما برخورد نداریم نمیدونم زندگی بقیه چطوره توی دنیای امروزم صدای این چیزا رو خیلی در نمیارن

من فکر میکردم کتک خیلی وقت باشه ک منسوخ شده ولی مثل اینکه هستن هنوز