2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریاضی برای حل مسئله اس برای برنامه نویسی ساده نیازی نداری در ضمن برای مهندسی کامپیوتر باید از ریاضی ...

بنظرتون ریاضی بهتره یا هنرستان کامیپوتر؟؟ واسه برنامه نویس شدن باید مهندسی کامپیوتر خوند؟

کامل کامل بلد نیستم ولی اره مهندسی کامپیوتر میخونم برنامه نویسی هم میکنم

میتونم سوال بپرسم ازتون راجب کارتون؟ اینکه سختیش در چه حد بوده راجب خوده کنکور ریاضی و اینکه درآمد داره و آینده؟؟؟؟

بنظرتون ریاضی بهتره یا هنرستان کامیپوتر؟؟ واسه برنامه نویس شدن باید مهندسی کامپیوتر خوند؟

نه خیلیا بدون درس فقط دوره دیدن و برنامه نویس شدن ولی اینم بدون مطالب دانشگاه برای چندین دهه قبله و باید خودتون تلاش کنین و خودتونو بروز کنین

حس می کنم خوندن ریاضی فیزیک بهت ی ذهن تحلیلگر میده کمک بیشتری بهت می کنه. حالا این تجربه منه از بچه های هنرستان همبپرس

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

میتونم سوال بپرسم ازتون راجب کارتون؟ اینکه سختیش در چه حد بوده راجب خوده کنکور ریاضی و اینکه درآمد د ...

سختی کار که علاقه داشته باشی اوکیه زیاد اذیت نمیشی

کنکور ولی سخته رشته ما خیلی خواهان داره من خودم یسال پشت موندم

درآمد هم بستگی به کارت داره ولی نسبت به شغلای دیگه خیلی خوبه درآمدش

برنامه نویس شدن چند شرط داره

۱- زبان انگلیسی خواندن و نوشتن و شنیدن در حد متوسط به بالا باشی.

۲- پوست کلفت میخواد.. روزی ۱۰-۱۵ ساعت بشینی ماه ها پای کامپیوتر و کد بزنی تا کم کم راه بیوفتی.

۳- راه ساده ای اصلا نیست.. بسیار ممارست میخواد و تلاش و پشتکار..

۴- الان هوش مصنوعی بسیاری از کارهایی که برنامه نویس جونیور و مید لول انجام میداد رو بهتر از اونا انجام میده.. اوایل گفتن هوش مصنوعی در بازار برنامه نویس ها تاثیری نداره اما مشخص شد تاثیر منفی داشت.. پس اگر وارد این مسیر میخواهی بشی باید خیلی تلاش کنی

برنامه نویس شدن چند شرط داره۱- زبان انگلیسی خواندن و نوشتن و شنیدن در حد متوسط به بالا باشی.۲- پوست ...

بنظر شما بره همون هنرستان یا وارد رشته ریاضی بشه و راه دیگه ای رو ادامه بده؟ اینم بگم همش میترسه که از پس. ریاضی نتونه بر بیاد

بنظر شما بره همون هنرستان یا وارد رشته ریاضی بشه و راه دیگه ای رو ادامه بده؟ اینم بگم همش میترسه که ...

اگر می ترسه از پس ریاضی برنیاد کلا قید برنامه نویس شدن رو بزنه.. صادقانه میگم..

آدم پرتلاش و سیریش میخواد.. چهار تا کد ساده زدن که باهاش نمیشه فردا سرکار رفت..

کسی که نمیتونه حسابان و جبر پاس کنه، نمیتونه فردا دروسی مثل طراحی الگوریتم و ساختمان داده رو بخونه..

اصلا من فکر نمیکنم شغلی مثل همین برنامه نویسی داشته باشیم که هر روز باید خودت به روز کنی و مطلب بخونید.. شش ماه دور باشی، انگار اصلا نبودی!! مدام آپدیت های جدید.. این فریم ورک منسوخ میشه، یکی جدید معرفی میکنند.. باید بشینی داکیومنت هست به زبان انگلیسی بخونی..

ربطی نداره به نظرم ولی تو جامعه ی ایران اکثر استارتاپ ها توسط دانشجویان دانشگاه های سراسری مثل دانشگاه تهران یا صنعتی شریف یا مثلا دانشگاه اصفهان تبریز و ... راه اندازی میشه که اینا همشون از ریاضی وارد مهندسی کامپیوتر شدن . بچه های فنی هم محترمه ولی شخصا من یک عدد برنامه نویس موفق ندیدم از فنی بوده باشه

چون پایه ی رشته ریاضی برای همه رشته های مهندسی قویه

🦢✧ ̊.🎀🩰 ̊˖ برنامه نویس و طراح وب