2821
2789
عنوان

پسرا چرا اینجورین

124 بازدید | 23 پست

اینی ک میخوام راجبش بگم فامیله و خیلی نسبت به خانواده ما محبت داره حواسش هست من کجا میشینم غذا خوردن یا نه اصرار داره که بریم خونشون و شب اونجا بمونیم و... خلاصه از هر توجهی شما بگید این داره

مامانمم داخل اینستا اینو فالو داشت و اینا

من یه اشتباهی کردم رفتم تو اینستا بهش بک دادم اونم بک داد( یه درصد فکر نمیکردم نشناخته باشه)یه استوری گذاشتم از خودم متنهی چهرم دیده نمیشد این ریپلای زد که با خدا نسبتی نداری گفتم چطور گفت آخه واست پارتی بازی کرده و زیادی جذابی منم گفتم مرسی تا اینکه گفت بچه کجایی من موندم که یعنی این نشناخته منم خلاصه نسبت بهش بدبین شدم گفتم نشناختی بعد فکر کنم دو هزاریش افتاد منم جوابمو و نداد انفالو و بلاکم کرد

جریان و به مامانم گفتم گفت منم بلاک کرده گفت این خجالت کشیده که پیش تو اونجوری ضایع شده و هول بازی درآورده واسه همین اینکارو کرده

راستش واسم مهمه چون احساس میکنم شخصیتم خورد شده ولی مامانم میگه نه تو کاری نکردی اونم از خجالتش اینکارو کرده وگرنه دلیلی نداره بیاد منم بلاک کنه

آخه بگم از ما بدشم میاد پس اون همه محبت چیه

نظر شما چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ ایرادی نداره بنظرم نه واسه تو نه واسه اون

خب نه هم اعصابم خورده که شخصیتم زیر سوال رفت هم واسم سواله بفهمم چرا اینکارو کرد

بگم از ما بدش میاد که دیوونه نیست محبت کنه و... پس دلیلش چیه

راستش ازش خوشمم میاد🫠

عشقم چرا انقدر به این موضوع فکر میکنی این فهمیده تویی خجالت کشیده جلو فامیل ضایع شده همینالان تو چه ...

آخه میدونی من خیلی حساسم سر این موضوعا الان حس میکنم شخصیتم خورد شده که توسط اون انفالو و بلاک شدم

مامانمم همینو میگه من میگم نه میگه من فامیلمو میشناسم اون رو این چیزا حساسه میخواد خودشو پیش ما خوب نشون بده الان که اینجوری شده از خجالتش اینکارو کرده ولی من بازم...🫠

شاید شما اشتباه برداشت کردی و رفتار اون معنی خاصی نداشته اما تو به منظور دوست داشتن گرفتی رفتارش رو، بعدشم مامانت راست میگه، خجالت کشیده از هول بازیش، رفتار هیچ پسری رو تا زمانی که رسما درخواست نداده، سوبرداشت نکن

انگار تو ازش خوشت میاد . و خواستی آشنایی به وجود بیاد و خب اینجور ک معلومه اون نمیخواد . پسرا پروتر ...

خب آره خوشم میاد ولی نه به قصد آشنایی فالوش نکردم چون نمیخوام حداقل فعلا با فامیل ارتباط خاصی داشته باشم همینجوری جهت فامیلیت رفتم فالوش کردم

آخه اول منو نشناخت بعد هول بازی درآورد فهمید منم اینکارو کرد

ببخشید ولی سگ کی باشه انقد بهش فکر کنی؟ذهنتو درگیر نکن خانمیییی😘😂❤️❤️❤️

نمیدونم چرا انقدر مهم شده واسم🫠

مهم تر از همه با خودم میگم شخصیت منم زیر سوال رفت

آخه میدونی من خیلی حساسم سر این موضوعا الان حس میکنم شخصیتم خورد شده که توسط اون انفالو و بلاک شدمما ...

خب اخه به حاطر رفتار تو بلاک نکرده که چون ابروش جلوی فامیل رفته بلاک کرده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز