2789

بچه دومو كه باردار شدم علاقم عجيب غريب به بچه اولم زياد شد

پنج سالش بود مرتب حتي بغلش ميكردم ووووو

به تو دليم انچنان حسي نداشتم ديد بعضيا باردارن چطور قربون صدقه ميرن من نه واقعا خنثي بودم اما وقتي دنيا اومد

مرتب ميگفتم خدا من قبل اين بچه چطور نفس ميكشيدم

و اين دردونه هم شد همه كسم

شايد باورتون نشه انگار تازه طعم مادرانه رو ميچشيدم

انگار اولين بار بود اين رفتارا رو از يه بچه ميديدم اونقد ذوقو شوقشو داشتم

مرتب خدارو شكر ميكنمو ميكردم

زد و خدا خواسته باردارشدم

رفتم برا سقط چون نه شرايط زندگيم( اخلاق شوهرم تنده و واقعا كمك حالم نيست )

در احظه اخر يعني قرار بود فردا ٥٠-٦٠ تومن واريز كنم به حساب دكتر و برم مطب براي سقط كه از ترس جون اين دوتا بچم پشيمون شدم ترسيدم بلايي سرشون بياد

دقت كنين از ترس جون خودم نه ها از ترس اينكه يه اتفاقي براي اين دوتا گلم بيفته نرفتم

الان ٣٠ هفتمه و هنوز نپذيرفتم

بهترين حالتم اينه خنثام ازش بدم نميادا از خودم متنفرم عذاب وجدان ولم نميكنه حس ميكنم در حق بچه دومم جفا كردم اخه تا دنيا بياد همش ميشه دو سالش

دوتا اولي پسرن و سومي دختر

به نظرتون دنيا بياد دوستش خواهم داشت

اين عذاب وجدانم به قبليا اضافه شد

من هرچی مادر دیرم تا قبل از به دنیا اومدن دومی میگه نهههههه هر جوری باشه مثل اولی نمیشه برام.

بعد از اینکه به دنیا میاد از حرفش پشیمون میشه

حالا صبر کن بیاد چنان عاشقش میشی که

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پسر بود میتونمستم بگم شاید نه ولی چون دختره میگم مطمئن باش مثل همونا عاشقش میشی اصلا نور میپاشه به زندگیتون روشنی میده

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بروخداتو شکر کن دختره همین یعنی صد هیچ بخاطر انتخابت که نگهش داشتی جلویی خداروشکر.منم دوتا پسر دارم اگه بدونم سومیم دختر میشه باردار میشم ولی میترسم.مطمئن باش اینو بیشتر عاشقش میشی .منم دقیقا مثل تو دوس نداشتم دومیو وقتی تو دلم بود اما همین که اومد دلمو بررررررد

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
اره حتما خواهی داشت برات فرقی نخواهند کرد حتی بیشتر چون دخترم هس

خدا كنه

بتونم از پسش بر بيام

من هيچ كمكي ندارم حتي زايمان دومم مادرمم نيومد

با بچه دوساله فكر كه ميكنم تمام تنم رعشه ميفته

کفقط امیدوارم پسر دوست نباشی که میشی از این مادرای فرق گذار

منم سومیم خدا خواسته بود البته من برعکس شما دوتا اولی دختر بودن و سومی پسر شد 😁

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خدا كنه بتونم از پسش بر بيام من هيچ كمكي ندارم حتي زايمان دومم مادرمم نيومد با بچه دوساله فكر كه ميك ...

خدا توانش رو میده

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس