2821
2789
عنوان

دوست پسرم

107 بازدید | 24 پست

هر سری باهم قرار میزاریم بریم بیرون باید حتما یک چیزی بگیره هدیه و گل

و اگه جایی باشه بعدش نتونه چیزی بگیره قرار رو کنسل میکنه یا دستش بند باشه قرار رو کنسل میکنه من بهش میگم فقط میخوام تورو ببینم ولی اون میگه نه اینجوری نمیشه و این موضوع خیلی رو مخمه

خودت باش با وجدانی بیدار ..🤍✨

خوبه دیگه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب نیس

چرا مگه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

آره دیگه انگار زیادی از اون ور رفته😂ولی خوبه خب

دلم براش تنگ میشه ولی قرار رو کنسل میکنه

کجاش خوبه بهش میگم من هدیه نمیخوام همیشه گل نمیخوام ولی گوش نمیده

خرید کادو قشنگه و کنسل کردن قرار زشت مساوی میشه

همیشه کنسل نمیکنه ولی دو بار کنسل کرد چون هدیه سفارش داده بود و اون روز نرسید یک بار هم گل فروشی بسته بود و دیر وقت بود و کنسل کرد بعد صب گرفت اومد

دلم براش تنگ میشه ولی قرار رو کنسل میکنه کجاش خوبه بهش میگم من هدیه نمیخوام همیشه گل نمیخوام ولی گوش ...

آره یه جورایی دل میزنه

شاید اون فکر میکنه تو داری مثلا خجالت میکشی و نه دلت خوشحالی

قضاوت نمیکنم ولی اگه از دخترای ادایی امروزی نیستی یجوری بهش بفهمون، شاید فکر میکنه از اینایی ک بگن ف ...

اره نیستم بهش هم گفتم ولی گوش نمیده هی میگه اینجوری نمیشه و من از اینکه همش بخواد برام هدیه بگیره بدم میاد دوس ندارم خیلی خوشحال میشما ذوق میکنم ولی بازم ته دلم دوس ندارم