2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میکنه مطمئن باش

خیانت اولش سخته عزیزم

نمیخوام خوشبینت کنم یا نه دلتو خالی کنم چون خودمم به خیانت دیده ام، از گوشی مخفی بگیر تا سیدنافیل و لیدوکائین و سیم کارت مخفی ازش دیدم

فقط و فقط اگه بهت آزادی میده حسابی خودتو بکش بالا

پس انداز مخفی از نون شب برات واجبتره تونستی مستقل شو اگه چیزی به نامت میکنه حتما ازش بخواه بزنه

کلا به فکر خودت باش نه فکر اینکه خیانتکار هست یانه

بلکه هست و خواهد بود اگه شرایطش پیش بیاد

فقط تمرکز کن رو اهدافت و پیشرفتت

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.

میکنه مطمئن باشخیانت اولش سخته عزیزمنمیخوام خوشبینت کنم یا نه دلتو خالی کنم چون خودمم به خیانت دیده ...

شما با شوهرت موندی یا جدا شدی

من پس انداز میکنم ولی خیلی کم کم جمع میشه

میکنه مطمئن باشخیانت اولش سخته عزیزمنمیخوام خوشبینت کنم یا نه دلتو خالی کنم چون خودمم به خیانت دیده ...

دقیقا شوهر من

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
شما با شوهرت موندی یا جدا شدی من پس انداز میکنم ولی خیلی کم کم جمع میشه

من نتونستم ثابت کنم هر سری یه جوری از زیر کار دررفته

بخاطر پولش موندم

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.

دقیقا شوهر من

تو چطوری ثابت کردی من اصلا نمیتونم هر سری به جوری از زیر کار دررفته بدهکار هم شدم

تو چطوری ثابت کردی من اصلا نمیتونم هر سری به جوری از زیر کار دررفته بدهکار هم شدم

ثابت نکردم دیدم پیام زنگ دفتارش.میگ تو مربضی

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
ثابت نکردم دیدم پیام زنگ دفتارش.میگ تو مربضی

ریز مکالمه میگرفتی از همراه من

هی.ب چ درد میخوره دیگ خاعنن

چرا نخوره بهش ثابت کن که لاشیه و خودش مریضه نه تو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز