2789
عنوان

به نظرتون این چیزا راسته ⁉️

53 بازدید | 21 پست

این که میگن اگه خودکشی کنی عذاب میکشی ؟ من که باور نمی کنم دیگه به خدا اعتقاد داشتم و به این که منو نجات میده از حال بد و آرزوهام رو برآورده می کنه ولی هیچ کدومش رو برآورده نکرد

نیایید بگید به صلاحت نیست و این حرفا افسردگی به صلاحمه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا زمانی که زنده ای یعنی هنوز یه راهی برای درست کردنش و درست شدنش هست،وقتی خودتو بکشی اون فرصتو دروا ...

نیستش خیلی امید داشتم ولی فقط مجبور شدم بپذیرم تازه پذیرش هم به معنای رضایت نیست

خدا خیلی مهربونه و منتظر نشسته تا ما رو عذاب کنه.

اما خودکشی داستانش یه کم فرق داره و واقعا خطرناکه، چون از قطع امید کامل از خدا میاد، یعنی به این نتیجه رسیدی که حتی اونم نمیتونه نجاتت بده... پس جونت رو میگیری.

طبق تجربیات نزدیک به مرگ و چیزی هم که از استادم شنیدم وقتی آدم با مرگ طبیعی میمیره فورا میتونه وارد مراحل بعدی بشه، یه حسابرسی موقت انجام بشه و توی برزخ به زندگیش ادامه بده. اما اونایی که خودکشی میکنن به این مرحله نمیرسن. خدا بهشون نگاه هم نمیکنه اصلا و کاملا تنهان. به همون اندازهای که از عمرشون تو این دنیا باقی مونده تو یه فضا گیر میکنن و هی خودشون رو دقیقا با همون روش میکشن و زنده میشن، دوباره میکشن...

مثلا کسی که باید ۶۰ سال عمر میکرده و تو ۲۰ سالگی خودشو از ارتفاع پرت کرده باید ۴۰ سال هی تمام اون احساسات وحشتناک رو تجربه کنه، هی بره خودشو بندازه پایین، جون بکنه بمیره دوباره زنده بشه و از اول...

۴۰ سال هم که تموم شد تازه فرشته نگهبان میتونه بیاد دستتو بگیره ببره مراحل بعدی، که بخاطر این گناه بزرگ هر چقدر هم کار خوب کرده باشیم بازم بیچاره شدیم رفته...

اگه تونستی ویدیو خودکشی استاد کاوه رو بیین

ویدیو چرا روح خسته میشود هم خوبه🩷

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.