2821
2789
عنوان

مچ شوهرشو گرفته

176 بازدید | 26 پست

مراقب همسراتون باشید..😢😢

یکی از دوستام به شوهرش شک میکنه

چند روز پیش پیامای مشکوکی تو گوشی شوهرش می بینه و به شوهرش الکی میگه من فردا میخام برم خونه خواهرم قراره با دخترخاله ها دور هم زنونه باشیم.. شبم احتمالا بمونم!

یهو ظهر برمیگرده خونه میبینه شوهرش با یه پیرزن ۶۰ ساله..😢

اونم تو خونه ی خودش😢😢

چه دنیای نامردیه..

وای خدااا

واسه دیدن تو داره میره دلم...🤎تو یادم دادی عاشقیمو.. تورو تا ته خاطراتم کشیدم ..به زیبایی تو کسیو ندیدم🤎 عزیزدلم😔

۶۰ ساله😐

کاربری هشتم با ۸تا خط اومدم امیدوارم اخریش باشه😂روزی که این کاربری رو زدم حالم خیلی بد بوده اینو بدونید 🥲آقایون داداشام خدایی فازتون چیه ازدرخواست دادن من قبول نمیکنم کلی هم فهش میدم پس گمشو ،شعور داشته باش درخواست نده اه 🤬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و الان تصمیمش ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

۶۰ ساله😐

اره می گفت زنه همسن مادر خودش بوده

واسه دیدن تو داره میره دلم...🤎تو یادم دادی عاشقیمو.. تورو تا ته خاطراتم کشیدم ..به زیبایی تو کسیو ندیدم🤎 عزیزدلم😔

هنوز مردی انقد اماتور هس ک زن بیاره خونه خودش

ای دنیای نامرد😞