2821
2789
عنوان

ریمو

63 بازدید | 8 پست

امروز ریمو خط چشم انجام دادم

خیلی حالم خیلی خیلی زیاد درد کشیدم مغزم داره منفجر میشه

فکر نمیکردم انقد درد داشته باشه

نمیدونم نتیجه اش چی بشه خدا به خیر کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تتو کاره چند روز قبل انجامش حرف زدم چیزی نگفت بهم ولی امروز موقعه انجام دادن فهمیدم از قصد نگفته ...

الله و اکبر

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

سلام خوبین گلم میشه لطف کنین درخواست دوستی من راقبول کنین من یک سوال خصوصی ازتون دارم ممنون میشم جواب بدین متشکرمخواهش میکنم واقعا به کمکتون نیاز دارم اگر اکی هستين همینجا جوابم را بدین لطفا سوالم رابپرسم خواهش میکنم ازتون

من چون حتی با بی حسی درد متوجه میشم نمیتونم کاری کنم وگرنه در حد نیم سی سی شیدینگ لب دوسداشتم

من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑

من چون حتی با بی حسی درد متوجه میشم نمیتونم کاری کنم وگرنه در حد نیم سی سی شیدینگ لب دوسداشتم

شما دوست داری بزنی ، زدنش درد نداره اگرم باشه با بی حسی آدم متوجه نمیشه مگه اینکه در حین کار بی حسیش تموم بشه که درد احساس کنی که اونم میتونی بگی دوباره بی حسی بزنه

یه کم ژل که میماله رو لب چند دقیقه صبر میکنه دوباره شروع میکنه به زدن

زدن با پاک کردن فرق داره

زدن تزریق رنگ به زیر پوسته همون روز تا نهایت فرداش ورم داشته باشه

ولی پاک کردن کاملاً برعکسه پوستو کاملاً زخم میکنند تازه زخم سطحی هم خیلی خوب نیست زخم عمیق بهتره

چون یکبار آدم درد میکشه کامل رنگ خارج بشه از پوست

بعدشم شید لب سی سی نداره فیلر و ژل نیست که سی سی داشته باشه فقط میتونی کم رنگ یا پر رنگ رنگتو انتخاب کنی یا اصلا رنگ طبیعی بزنی

شما دوست داری بزنی ، زدنش درد نداره اگرم باشه با بی حسی آدم متوجه نمیشه مگه اینکه در حین کار بی حسیش ...

همي دختر فامیلامون گفتن درد داره😂😂😂 اینقد منو ترسوندن ک نگو ووو البته من تا حالا هیچ کاری نکردم ولی چون کم خونی شدید دارم لبام سفیده خاستم یکم صورتی بشه رنگ رو داشته باشه،

من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑