2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم‌های ماه رمضونی ک توش روح و بهشت وجهنم نباشه  ک فیلم‌ماه رمضون نیس😂😂حتی روزه ام نمیگیرن😐😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ببخشید استارتر ک اینجا سوالمو میپرسم ماه عسل چی بود امشب؟ من ندیدم اخرش دیدم همه نشستن کی بودن اونا ...

ی خانما و اقا ک هشتاد ساله باهم زندگی کردن و صدو خورده نوه و نتیجه و بچه و....داشتن

منم پایتختو دیدم الان تا قبل شروع شدن پایتخت زدم دیدم این سریال داره میده  خواستم ببینم موضوع ...

بی سر و ته ....حاج رسول تولایی  قدیما حق دوستشو بالا کشیده ....الانم خواهرزاده اش ویه طورایی اطرافیان دارن همین بلارو سرش میارن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)