2789

من ۵ ماهه کات کردم از روز اول کات آسنترا خوردم طبق تجویز پزشک و نسخه ای که داد

حالم خیلییی خوب بود اصلا حتی ب اکسم فکرم نمیکردم با اینکه خیلی سرم بلا اورد اما الان دو سه هفتست تقریبا دارم کمش میکنم حتی ی روزایی نمیخوردم (رفتم پیشه پزشک و گفت قطعش به این صورته و راه حله قطعشو گفت که ناگهانی قطع نکنم بدتر نشم) اما یک هفته بعد اینکه شروع ب قطع کردم همش هر روز دارم ب اکسم فکر میکنم همش حالم بده الکی با همه دعوا میوفتم بی حوصلم همش الکی براش گریه میکنم درصورتی ک هیچ راه برگشتی بینمون وجود نداره و اصلا دلم براش تنگ نشده حتی حین گریه از خودم میپرسم الان چرا داری گریه میکنی

بنظرتون بخاطر قطع این قرصه یا واسه اینه که پنج ماه گذشته و انتظار داشتم بیاد منت کشی ولی نیومده؟؟

اگه تجربه دارین خواهشااا بگین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب نظرم طبیعیه ولی با پزشکت مطرح کن

موقعی ک رفتم پیشه پزشک واسه راه حل قطعش

گفت مطمئنی دیگه اون موضوع که براش انقدر اون موقع حالت بد بود و حمله عصبی بهت دست میداد تموم شد؟ گفتم اره تموم شد اما روزی ک رفتم بخاطر اسنترا خوب بودم اما الانکه قطع کردم همششششش دارم بهش فکر میکنم خسته شدم

کلا این قرص برای اینه که فکرای الکی و حاله بد ازت دور شن

بعضا اولش که کات میکنن غم جدای میاد سراغشون ولی بعضیا داغن نمیفهمن تاره بعد چند ماه اینجوری میشن

ولی باز با دکترت مشورت کن

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

موقعی ک رفتم پیشه پزشک واسه راه حل قطعشگفت مطمئنی دیگه اون موضوع که براش انقدر اون موقع حالت بد بود ...

ب نظرم بسپار ب زمان و سعی کن قرصه رو نخوری .. میگذره عادی میشه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است