2821
2789

حالم انقد بده میخام فقط خودمو بکشم

افسردگی شدید دارم دارو مارو میخورم

ضعف اعصاب شدید دارم

دلم میخاد یا بمیرم یا برم یه جا تنها زندگی کنم برای خودم

خیلی خستم

خانواده سمی

حال روحی داغون

پریودم هستم هرکی هرچی میگه خون جلو چشامو میگیره اولین نفر ب خودم اسیب بزنم

البته در مواقع غیر پریودی هم همینم ولی الان بیشتر

الان خیلی خطرناک شده افکارم

قبلا اینجور نبودم

فقط دلم مرگ میخاد مرگ مرگ مرگ همین

۲۲سالمه هی نپرسید

استخون های صورتم درد میکنه فکم درد میکنه سرم درد میکنه دستم پاهام همه جام درد داره از اعصاب

فقط خودتو سرگرم کن فیلم خوردنی .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰ ساله که افکار خودکشی دارم، خیلی سخته آدم از زندگیش ذره ای هم لذت نمیبره

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

حتما به چکاپ خون بده ، احتمال کمخونی و کمبود اهن و کمبود ویتامین دی ۳, و هورمونهای تیروییدتم چک کن

برای ضعف اعصاب ویتامینهای گروه ب خیلی خوبه ، تو پریودی هم قرص آهن و فولیک اسید که که توش ویتامین به هم داره بگیر بخور ، این حالات ربط به کمبود ویتامینها هم داره