2789
عنوان

خانما من عقدم مادرشوهرم میخواد بره پیش خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست
آره اصلا شایدم غذا واسشون بزاره و بره چمیدونم منم برا خودم دردسر میخوام درست کنم

اشتباه نکن شما هنوز عقدی بعدم خودت که هیچی برای مادرتم دردسر درس میکنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خب پدرشوهرت تنها باشه بچه که نیست بلخره برید سر زندگیتون خانمش میره اینور اونور مدل زندگیشون شما کار ...

بله درسته، کلا من همه چیو برا خودم سخت میکنم

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین در این مورد اصلا با همسرت صحبت نکن. نپرس که مامانت غذا پخته یا نهاز الان بد عادتشون نکن مادرشو ...

من خونه ای ک داخلشم ارثیه پدریم بعد شوهرم گند زده مشکلات زیاده مادرشوهرم زنگ زده پسرم گوه خورده اومده خونه تو ک ابنجور شه اصلا ربطی ب خونه نداشت

بعدخودشون چندتا خونه داشتن ندادن این وسط بدهکارم شدم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من آشپزیم بلد نیستم آخه، بعدم میشه شوهرمو تنها دعوت کنم؟! زشته خب باباش تنهاس بعد

ببخشید چرا همسرش نگران نیست و میخواد به سفر بره؟

بهتر نیست یک مقدار غذا براشون آماده یا فریز کنه؟

اگر مادر شما بره سفر ، اونا شما و پدرتون را هر روز دعوت میکنن؟

راستی منم یکی مثل خودت بودم دائم در فکر خوشحالی دیگران بودم و غصه همه را میخوردم. تجربه چند سال زندگی مشترک میگه هر عادتی از اول ایجاد کنی وظیفه میشه. و اگر بعدا به وظیفه عمل نکنی بد عاقبتی داره

اشتباه نکن شما هنوز عقدی بعدم خودت که هیچی برای مادرتم دردسر درس میکنی

همین والا،تازه انقدم زود ناهار میخورن، باید از شب قبل ناهار بزاری😂ما تهش دو ناهار میخوریم اونا دوازده و تیم سفره رو میندازن

ببخشید چرا همسرش نگران نیست و میخواد به سفر بره؟ بهتر نیست یک مقدار غذا براشون آماده یا فریز کنه؟ اگ ...

بله درست میگید، دقیقا حق با شماست

دعوتشون کن بار اول دوتاشون رو یکی دوبار شوهرت تنها .اصلا غذا نفرست یا بری درست کنی بد عادت میشن

آخه بابام سرکاره، یه جوریه دعوتش کنیم حس میکنم معذب میشه حتی خودشم

بله درسته، کلا من همه چیو برا خودم سخت میکنم

من متاهلم.مادرشوهرم اینور اونور میرفت برای پدرشوهرم غذا میدادم براشون عادت شد.تشکرم بلدنبودن.اخرسر ادم بده هم میشدم.ذهنتو درگیر خانواده شوهر نکن.به شوهرت نگو پدرت چی میخادبخوره.رو یچی کلید کنی مردا حساس میشن.

خدایا شکرت🌸
من خونه ای ک داخلشم ارثیه پدریم بعد شوهرم گند زده مشکلات زیاده مادرشوهرم زنگ زده پسرم گوه خورده اومد ...

وا زن روانی. بهش میگفتی میخواستی تو بهش خونه بدی تا نیاد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

همین والا،تازه انقدم زود ناهار میخورن، باید از شب قبل ناهار بزاری😂ما تهش دو ناهار میخوریم اونا دواز ...

یکی از اشناها اینجوری بود دیگه مادرشوهر عادت کرد با خیال راحت حتی ۲ ماه ۲ ماه میره دیگه کمترینش ۱ماهه چون عروسش برای پدرشوهره غذا میبره از اون طرف مادشوهره میره خوش گذرونی از اون ور عروسه غر میزنه ولی کاری از دستش نمیاد چون غذا هم درست نکنه شوهرش اجازه نمیده انگاری وظیفش شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من مامانم هر وقت میخواد بره سفر به اندازه چند روز برای پدر و برادرم غذا درست میکنه من که دخترشونم نمیرم اونوقت شما عروسی میخوای بری؟ نمیم کار بدیه ها ولی از اول کاری رو بکن که مطمئنی تا اخر عمر انجامش میدی اونم بی منت و با عشق.

زن خونه حواس به خورد و خوراک بقیه هست وقتی خودش قراره چند روز نباشه.

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
من مامانم هر وقت میخواد بره سفر به اندازه چند روز برای پدر و برادرم غذا درست میکنه من که دخترشونم نم ...

بله درست میگید، اصلا به من چه ...والا من عقدم اختیار هیچیم دستم نیست،نمیتونم که بگم مامان دعوتشون کن یا فلان ...