2789
عنوان

مرد خونه باشه جیگر زن و خون میکنه فقط بره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 93 پست
بگو چشم عزیزم .تا تو رو دارم که زور بازو داره چه غمی دارم .بی زحمت بیا برام فلان چیو جا به جا کن .

نمیخوام اون کاری کنه

به دلمنمیچسبه

میخوام خودم سر فرصت بکنم

اون فرصت نمیده میگه همه رو یه روزه جمع کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام اون کاری کنه به دلمنمیچسبه میخوام خودم سر فرصت بکنم اون فرصت نمیده میگه همه رو یه روزه جمع ک ...

از الان ازش کار بکش بفهمه حق ندارع تو کار خونه دخالت کنه .بگو خیلی دلم میخواد به روز بیام محل کارت و در مورد چیدمان محل کارت نظر بدم .همونطور که تو الان داری نظر میدی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هر بار از کارات ایراد گرفت میری میشینی سرجات و بهش میگی خودت برو انجام بدهکاملاا جدی میگماز الان این ...

نمیخوام خودش انجام بده

وسایلا رو برمیداره نمیفهمم کجا میذاره

میپرسمم کلافه میشه جواب نمیدهد

من غذاهام همیشه بی نمکه.ولی شوهرم میبینه میگه اووووووووووووووو چه خبره اینقدر نمک میزنی.منم بهش میگم ...

😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چون شوهرم کمک میکنه بمونه بهتره ولی هرگز نیست سرکار🫠کارش آزاد

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫