2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوال شرعی هاتون زنگ و پیامک بزنین بپرسین 09640

پاسخگویی پیامکی 3009640

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

یه سوال اونی که مثلا اروپاو امریکا زندگی میکنه تو محرم و صفر عروسی میکنه چون اصلا محرم و صفر نمیدون ...

قیاس مع الفارق!

ایران از پای نمی افتد... میتپد و چون ققنوس از خاکستر خود برمیخیزد🌱🇮🇷

یه سوال اونی که مثلا اروپاو امریکا زندگی میکنه تو محرم و صفر عروسی میکنه چون اصلا محرم و صفر نمیدون ...

نه بحث جهنم و بهشت نیست

خیلی از پدر و مادرا قبول نمیکنن تو این دو ماه خواستگاری برن

نه ربط نداره ، شادمانی نباید کرد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چه ربطی داشت به قیاس خوب جواب منطقی بدید اینجوری باشه فقط شیعه ها محرم دارند بقیه ادیان گناهکارن که ...

مجازات بستگی به جاهل مقصر یا جاهل قاصر بودن داره .اگر تحقیق کرده و به اعتقاد رسیده هرچند اعتقادش درست نبوده ، میشه جاهل قاصر و خدا عذرش دا قبول میکنه اما اگر تحقیق نکرده و یا تحقیق کرده و فهمیده اعتقاد درست چیه ولی از روی لجلازی و یا سهل انگاری خلاف اون اعتقاد رفتار کرده ، این میشه جاهل مقصر و بخشیده نمیشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21