سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
رابطه فیزیکیتون در چه حد بود؟ بغل و بوس یا بیشترهم بود ؟ راضی هستید از زندگیتون ؟چقدر بعد دوستی اومد ...
اوایل در حد همون بوس و بغل
اره راضی هستیم
6 سال بعد دوستی
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....
راستش منم برام یخورده چیزه عجیب اخه اینهمخ چیز و بخاطرم تحمل کرده هیچکس تو زندگیش نیست واقعانم منو د ...
حتی اگه واقعا از ته قلبش هم دوست داشته باشه شما اگه باهاش رابطه برقرار کنی احتمال داره سرد بشه یا حتی شاید بعد رابطه متوجه شه این یه هوس بوده نه عشق پس عزیزم برای خودت خط قرمز و چهارچوب داشته باش مطمئن باش اگه طرف شمارو واقعا دوست داشته باشه با اصرار بیش از حد کاری نمیکنه که شما حس بدی پیدا کنید و بخاطر عشق و علاقه اش صبر میکنه
ببخشید میپرسم بیشتر هم بوده؟رابطه کامل گفتید نداشتید یعنی رابطه از عقب داشتید یا چی؟
اگه تمام کاربرای اینجاهم بگن ما قبل ازدواج رابطه جنسی داشتیم و طرف هم مارو گرفته تو که خودت میدونی اینکار اشتباهه و درونت همچین چیزیو نمیپذیره؛ تو که خودت میدونی اینکار گناهه پس نکن حتی اگه رابطه برقرار کنی و با طرف هم ازدواج کنی بعدا تو زندگیت تو زندگیت به مشکلای مختلف میخوری و اینا جواب گناهی بوده که کردی ؛ خدا تو قرآن گفته لذت واقعی رابطه رو از کسایی که قبل ازدواج رابطه داشتن میگیریم ، بازم خوددانی
اگه تمام کاربرای اینجاهم بگن ما قبل ازدواج رابطه جنسی داشتیم و طرف هم مارو گرفته تو که خودت میدونی ا ...
مذهبی نیستم جدا از گناه بودنش درونم و حسم نمیپذیرع و میگم این کار اشتباهه قبل ازدواج اگه ببخشید اشتباه نبود که اینهمه خراب و ... نداشتیم همه به عشقشون رسیده بودن
۲ سال دوست بودیم .بعدش که دیدیم رابطمون جدیه رابطه کامل داشتیم
حدودا یه سال بعدم ازدواج کردیم
اره عزیزم خیلی راضیم از زندگیمون 😍😍😍
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴