2789

راز موفقیتتونچی بود

از زنوگیتون راضی هستید

خانواده در جریان بودنن؟ مادری پدری

کادومیگرفتید براش؟

کی اجازه لمس فیزیکی دادید بعد چند وقت

رابطه داشتید ؟

در مورد اینده و زندگی و زمان خواستگاری حرف زدید

من همیشه این رابطه فیزیکی برام سواله

اخه کامل که اصلا نمیشه

یعنی باید چطور باشه ؟ درحد کیس فقط😂 یا بیشتر

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

رابطه به هیچ عنوان

این اجازه رو نمیدادم

طرفممم عشقش پاک بود و دوست نداشت تا عقد دست بزنه

بعدم خودش باید بخواد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همیشه این رابطه فیزیکی برام سواله اخه کامل که اصلا نمیشه یعنی باید چطور باشه ؟ درحد کیس فقط😂 یا ...

منم همینطور بعد الان همه رابطه کامل دارن میخاستم ببینم چجوریه واقعا

رابطه به هیچ عنوان این اجازه رو نمیدادم طرفممم عشقش پاک بود و دوست نداشت تا عقد دست بزنه بعدم خودش ب ...

دقيقا خودش باید بخواد

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

درخواست کرده بود؟ چند وقت باهن بودین که اومد خواستگاری

نه میگم که عشقش پاک بود

خودشم دوست نداشت تا عقد دست بزنه

۴ سال دوست بودیم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزيزم كسي كه بخواد بگيره خودش ميگيره جدي ميگم ببين طرف بگير هست يا نه..من دوس پسرم خيلييي ازم سر بود همه ميگفتن اين بگير نيست بعد سه ماه گفت ميخوام بيام خواستگاري و اومد.. رابطه به هيچ عنوان فقط در حد بيرون و كافه

هردو قصد ازدواج نداشتیم

همه میدونستن

باهم زندگی میکردیم

هدیه دو طرفه میخریدیم

از زندگیمون فوق العاده راضی هستیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

والا برا من خودش بگیر بود

خانواده تا در جریان بودن سه سال دوست بودیم کادو هم میگرفتیم بیشتر اون کادو میگرفت مثل طلا و گوشی و...

تو دوستی در حد بوس و بغل بود ولی تو عقد رابطه کامل داشتیم

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

دقيقا خودش باید بخواد

دقیقا