2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همینجا دوستم ی قرص معرفی کرد hair vit همه ویتامینایه لازم مورو داره من رفتم خاصیتشو دیدم بنظرم ...

منم استفاده کردم و ریزش مو قطع شد

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
بیوتن خوبه یا سیستین ب6؟

سیستین ب 6 خیلی قرص بدرد نخوریه.

یعنی شده ایرانی بخر این قرصو نخر چون فقط دو تا دونه ویتامین داره دارو ضد ریزش حتما باید بیست سی تا ویتامین داشته باشه که تو اینا هیرویت و هیر فولیک کامل هستن 

یدونه هم ایران داشت که اسمشو یادم رفته.

سلام من ۳ تا قرص برای ریزش مو خوردم که هر سش خوب بوده اولش هرویت خوردم که فامیلمون تو داروخونس اون معرفی کزد داداشم خورد خیلی تاثیر داشت ولی برای من نه زیاد . دومی بیوتی هلث که دکتر برای زنداداشم نوشت من خوردم خوب بود دو ورقی خوردم‌خوب بود ولی کامل قط‌نکرد اما الان دارم قرص ویتامین فور هیر میخورم‌دکتر انلاین برام نوشت عالیه هنوز تموم نشده