2789
امسال اصلا کنکور دکترا ندادم ، احتمالا زمستون دفاع کنم ارشدمو.

خب پس حالا مونده

مقاله خیلی کمک کننده اس

استاد راهنمای خودت برت نمیداره واسه دکتری؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم ارشد مصاحبه ندارهولی ۲۰۰۰ تا از تراز کنکور ارشدت از معدل کارشناسیت میاد که خیلی مهم نیس

من میخوام مهندسی برق ارشد دانشگاه شاهد قبول شم الانم اینجا درس میخونم

خواستم بدونم شما اطلاعی دارید قبولیش سخته یا نه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

من میخوام مهندسی برق ارشد دانشگاه شاهد قبول شم الانم اینجا درس میخونم خواستم بدونم شما اطلاعی دارید ...

دانشگاه شاهد که تو جاده قمه رو میگی؟

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

دانشگاه شاهد که تو جاده قمه رو میگی؟

آره

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

من میخوام مهندسی برق ارشد دانشگاه شاهد قبول شم الانم اینجا درس میخونم خواستم بدونم شما اطلاعی دارید ...

کنکور ارشد ۶ ماه وقت بزاری روزی ۴-۵ ساعت دانشگاه تاپ قبول میشی .

آره

اونا که قبولیشون راحته

فقط فک کنم مصاحبه داشته باشه

مثلا مالک اشترم مصاحبه داره

ولی دانشگاهای عادی ندارن

در کل واسه ارشد جاهای خیلی بهترم میتونی بری اگه بخونی

دوست دارم زودتر کارای آزمایشگاهیمو انجام بدم تموم شه بره

میشه منم خیلی عجله کردم البته اواخرش و ترم پنج تونستم دفاع کنم راستش برای پایان نامه کلا باید عجول باشی پشت گوش نندازی و خودت پیگیر باشی اینکه فکر کنی استاد پیگیر کارت هست اشتباهه سعی کن سریش باشی و اصلا حتی یک ماهم عقب نشینی من متاسفانه خیلی اون اوایل بیخیال بودم وگرنه میتونستم ترم چهار دفاع کنم تموم شه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بحق الحسین✨️🙏