2789
عنوان

خیلی دلمو شکست

36 بازدید | 4 پست

وقتی بهم اعتراف کرد من نتونستم بهش اعتماد کنم و اونم اسرار نکرد و رفت یکم باهم ارتباط داشتیم با اینکه لانگ بود

ولی پیج اینستاش ک پرید یکی جدید زد منو دیگ فالو نکرد؛( موندم چ کار کنم

[QUOTE=414476579]بیخیال بابا لانگ بدرد نمیخوره توی شهر خودتون رل بزن بتونی بری بیرون کیف کنی خوش بگذرونی همش پشت ...[/

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود؟

بعد الان خواستگار دارم ولی باز ول کن نیس

کاری نمیکنه ولی شنیدم ی ماه نه درست ب کارش میرسه ن تفریحی ن چیزی میگن خیلی ناراحته

به یکی گفته(نمیدونه من میدونم)من تا فلانی ی زوز مجرده نمیتونم ازش دل بکنم سراغ هیشکی هم نمیرم

چرا اینجوریه این پسز؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=414476579]بیخیال بابا لانگ بدرد نمیخوره توی شهر خودتون رل بزن بتونی بری بیرون کیف کنی خوش بگذ ...

عزیزم دلیلت منطقی نبوده برای جواب رد دادن

ی مدت باهاش حرف میزدی ببینی چطوریه

بعضیا محبتشون عملیه

من خودم از اقایونی که محبت عملی دارن بیشتر خوشم میاد تا مثل ی عنتر خالیبند هی تو گوشم وز وز دوست دارم بکنن

بیخیال بابا لانگ بدرد نمیخوره توی شهر خودتون رل بزن بتونی بری بیرون کیف کنی خوش بگذرونی همش پشت گوشی ...

اره ولی دوست داشتن یه جیز دیگس اخه خودمم اینطور نیستم با طرف برم بیرون و....