2821
2789
عنوان

فورییییبی😭😭😭✨✨✨✨

100 بازدید | 10 پست

سلام عیدتون مبارک گل های زیبا

سلام خانوما وقتتون بخیر من یه سوال برام پیش اومده تا حالا از نوک انگشت تا استخوان آکرومیون رو اندازه گرفتید؟ یا همون تا شانه برای شما چند سانت بود؟ بدون چنده آخه قد من ۱۶۰هست بنظرتون کوتاهم؟

مگه قد از سر تا پا نیس؟

پس من اینجوری قد کوتاه حساب میشم کههه🥲🥲😂💔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عید شماهم مبارک

این اندازه تا آکرومیون رو تا حالا نگرفتم یعنی منظورت از سرشانه تا زمینه البته مسیله اینحاست آکرومیون نمیدونم کجا میشه

قدت تو ایرانیها متوسط حساب میشه

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

نه سیسی جون قدت مگه چنده؟ببین من منظورم درازای اندازه دستت بود از نوک انگشت تا استخوان آکرومیون

ینی دستمو اندازه بگیرم؟چرا😕

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

[QUOTE=414476109]نه😅 از نوک انگشت وسط تا شانه چنده[/QUOTE

نه تاحالا نگرفتم یعنی هیچوقت بهش احتیاج نداشتم بهش فکر هم نکردم دیگه کوتاه یا بلند هرجور باشیم میگذره دیگه

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....