2789

البته از من نظر خواست دیشب بهش گفتم صد درصد این پسره رو کنسل کن

دوستم 40 سالشه و خب دکترا داره و شاغل تو یه اداره سمتش هم مدیر هست

پسره فوق لیسانس برق 47 ساله و شغلش ازاده

با دوستم سری اول قرار کافه گذاشت اونجا دو تا قهوه گرفت و کمی صحبت کردند

دیشب دوباره گفت بیاین قدم زدن بیشتر با هم صحبت کنیم دوستمم رفت با هم رفتن یه پارک

بعدش کل 3 ساعت هیچی نخرید

به دوستم گفت دفعه بعد میتونین بیاین منزل ما

دوستم گفت نه به هیچ وجه ترجیحم این هست مثلا یه شام یا عصر بیرون بریم من اصلا الان خونه رفتن رو نمیپسندم تا حالا حالا اشنا باشیم با هم در همین حد کافیه

بعدگفت نه رستوران گرون میشه تو خونه همون رو بدی مرغ بخری دو وعده میشه یا گوشت بخری همینطور

دوستم میگه بهش گفتم منظور این هست که ببیرون بهتره نگفتم همین الان بریم که

پسره گفت اره من الان تو کارتم 500 تومنه کارت نمیارم بیرون که خرج نشه اینجوری ادم هی خرج میکنه الکی

ولی در حد یه ابمیوه میتونم بخرم یا مثلا یه دونه ساندویچ....

دوستمم گفت نه من چیزی میل ندارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته وضعیت بد شده ولی دیگ واس جوون زیر ۳۰ سال نه اینکه طرف ۴۷ سالشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اینکه که تو آشنایی اینطور خسیسه وای به زندگی

اره دوستم میگه پیاده هم اومده بود سر قرار ...دوستم بهش میگه میخواین زنگ بزنین اسنپ ببرتون میگه نه پیاده میرم ..حالا مسیرش کلی بوده هااااااااااااا

اینکه که تو آشنایی اینطور خسیسه وای به زندگی

اره پگفته بود 500 تو کارتم بنظرت میشه ساندویچ بخریم بخوریم؟ دوستمم گفته بود نه من میل ندارم بعدا شما بخرین برا خودتون من باید زودتر برم کا ردارم....پسره گفته بود ولی در حد ابمیوه میتونم براتون بخرم..چون کارت نمیارم زیاد بیرون که خرج نشه