2821
2789

از وقتی هوا گرمه انقدر عرق میکنممممم

هرروزم حموم میرم

ادکلن میزنم، شهدالعسلم میزنم خداروشکر فقط عرقم اصلن بو نمیده ولی از اینکه لباسم خیس میشه بدم میاد ،،، همون روز رفتم حموم ولی بعده دوساعت باز عرق میکنم . چیکار کنم عرق نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خود عرق کردن برای بدن ضروری نباید جلوشو بگیری فقط میتونی با دوش گرفتن ، مام ، ... کاری کنی بدنت بوی آزار دهنده نده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بگیم راهکارشو یه مشت عقده ایی پاچه میگیرن که نه فلان و بیسار و فایده نداره و سرطان زاست و .... نازایی میاره و بختتو مینده و .... ادمو به گه خوردن میندازن خلاصه دیگع یاد گرفتم اینجا سکوت کنم راهکار ندم مفتی به کسی تا این بیزینسیا دخلشون تخته نشه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

دیگه نمیتونی جلو عرق کردن بگیری همین که بو ندی کافیه

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز