2789

بچه ها من واقعا خواهرشوهر بدی نیستم و اتفاقا چون یدونه خواهر دارم دوس داشتم زن داداشام جای خواهرام باشن ولی متاسفانه اینجوری نبود.یکیشون نزدیکای چهل سالشه و داداشم اول با خونوادش آشنامون کرد خودشونم دوست بودن بعد گرفتش ولی وقتش گرفت اخلاقش با ما عوض شد کاری به مامانم ندارم ولی مامانم باشون فرشتس ولی تا مریض بشه حتی نمیان دیدنش. من یه بار غصه یه چیزیو خوردم فک کنم نتیجه آزمونم بود داداشم دید گریه میکنم زن داداشم بش گف ولش کن بذار گریه کنه. یه بارم به داداشم پیام دادم راجب دانشگاه و اینا پیامش دادم یهو زن داداشم جواب دادنوشت خفه شو نمیدونم چی و اینم بگم خیلی چشمش دنبالم بود حتی لیوانی که توش آب میخورم ولی بااینکه خودش عمل میکنه و به خودش میرسه من توجهی نمیکنم. یه بار خواستم برم سرکار بعد پارتی نداشتم و کلی اذیتم کردن منو فرستادن جای دور بعد اونجا خلوته وعملا چیزی نمیشه یاد گرفت و کلا به ضررم بود هرچی زور زدم برم شهرمون نشد بعد نوبت دوستم شد زنداداشم بش گفته آره بهار اونجا فقط حقوق میگیره و خوش خوشانشه و میخوای من پارتیت بشم هرجا میخوای بری

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

من دیگه تمام این مدت قطع ارتباط بودم و ندیدمش. بعد اونشب منو سرکار دید گفت شما خانم فلانی هستی؟ گفتم بله گفتم بهار؟ نمیدونم شمارمو از کجا گرفته بم پیام داد ته چهره تو از قبل یادمه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضی زنداداشا چشم دیدن خواهر شوهر رو ندارن. زنداداش من داشتم برای کنکور ارشد میخوندم گفت فرضا که قبول شدی خب که چی . یا هی از مامانم میپرسید الان برای دخترت فلان کارو میکنی قبلا برا پسرتم کردی؟! یا خانواده ی شوهرم یه بار پیشش گفتن عروسه ما خاصه یکی یدونست . الکی خب تعارف میکردن اونم همونجا گفت چیش خاصه مثلا

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه این بلایی که از اسمون سرتون نازل شده . کاریش نمیشه کرد . سعی کن زیاد اطلاعات دستش ندی . هرچند اون میگرده و پیدا میکنه . مام یه دونه از این بلا های اسمانی داریم . ۳۰ سال نتونستیم کاریش کنیم فقط تا میتونیم ازش دوری میکنیم

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
بعضی زنداداشا چشم دیدن خواهر شوهر رو ندارن. زنداداش من داشتم برای کنکور ارشد میخوندم گفت فرضا که قب ...

من خواهرشوهرمو انقدر پیش خانواده شوهرش بردم بالا همش دوست داره تو مهمونیا باشم🤣😂

از اون طرف اونم پیش جاریم همش هوا منو داره😂

اخه حسودی اینقدر واضح

اینا مریض روانین . دست خودشون نیست

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
اخه حسودی اینقدر واضح

اونم منی که باور کن مادرم بخواد یه چیزی بگه جلوشو میگیرم که نگو نکن دعواشون میشه الان زمونه عوض شده و همش حواسم هست مادرم مثل مادرشوهرای قدیمی رفتار نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خواهرشوهرمو انقدر پیش خانواده شوهرش بردم بالا همش دوست داره تو مهمونیا باشم🤣😂 از اون طرف اونم ...

درستشم همینه چه ضرری به تو میرسه اگر اون پیش خانواده ی همسرش عزیز باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40