2821
2789

ی مراسم داشتیم بله برون

شنیدم دخترعموم دم در به دوستاش نشون داده

بنظرتون صب کنم ببینمش بگم پاک کن یا پیام بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من برام مهم نیست

اگر برات مهمه دیدیش بهش بگو

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

یه عکس چیه که نگرانشی مگه لخت بودی؟؟!!!ی ذره شل کنید باباکم دنبال شر بگردین

اون دختره دنبال سر بوده نه استارتر .مثل این میمونه یکی بیاد خونت از وسیله هات بدون اجازه برداره و بگی ولش کن .دنبال سر نیستم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ما از قبل اعلام میکنیم یا یه بزرگتر بلند ت مراسم اعلام میکنه لطفا فیلم برداری و عکس برداریو به خودمون بسپاریم

یه بار دیدم یکی فیلم میگرفت عروس بهش گفت اگر میشه پاکش کن خانواده شوهرم حساسن درواقع خودش دوست نداشت انداخت رو اونا

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه عکس چیه که نگرانشی مگه لخت بودی؟؟!!!ی ذره شل کنید باباکم دنبال شر بگردین

اون دختره دنبال سر بوده نه استارتر .مثل این میمونه یکی بیاد خونت از وسیله هات بدون اجازه برداره و بگی ولش کن .دنبال سر نیستم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یعنی چی خب مراسمه عکس میگیرن

من الان مخاطبم شما نیستین

کلا هست توی فامیلای خودمونم هست عکس میگیرن بعضیا داد میزنن دعوا میکنن چرااااا عکس گرفتی کل مراسمو به هم میریزن

ی عکسه

کسیم دوس نداره پوشیده باشه که تو عکس باشه مهم نباشه

کسی خودش ذاتش درست باشه درسته دیگه

هیوووچ🙂

پیام بده بگو محترمانه و مهربون بگو که ناراحت نشه

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

حریم خصوصی هرکسی به خودش مربوطه خانوم محترم

کاملا حق دارید و کار بد و بی فرهنگی هست که مردم یاد گرفتن بدون اجازه از هم عکس و فیلم بگیرن ..هم تو خیابون و اینستا زیاد دیدم هم تو عروسی که واقعا حریم خصوصی هست

درمواردی هم کاری میکنن ابروی طرف بره و سوتی ها رو پخش میکنن اینم کار خیلی زشتیه و به نظرم تاوان داره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز