2821
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

53 بازدید | 19 پست

مامان دخترم ۲۴ ماهشه یعنی دوسال تموم ماه آینده اسباب کشی دارم گفتم از پوشک بگیرمش بعد همه رو بشورم و ببرم حالا مشکلم اینه آگاهانه نمیزاره ادرارش ساعت ها بیاد لح و گریه میکنه دیگ ن تو پوشکش جیش میکنه ن میاد بریم دسشویی ن حتی تو شلوارش مگ اینکه خیلی بهش فشار بیاد از دستش دربره اونمکلی گریه میکنه بخدا دیوونه شدم چیکار کنم ؟هر چقدر بازی و برچسب و داستان میگیم فایده نداره با حالت لج بازی نمیزاره دسشویی بیاد یبوستمگرفته اصلا هم سرش داد نزدیم همش تشویقش میکنیم میترسم خدایی نکرده اسیب ببینه ایقد ک خودشو نگه میداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوخی طفلک بچه آماده نیست هنوز

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی زود داری میگیری!!😐😐😐از دو سال و نیم به بعد شروع کن عزیزم.روح و روانشو نابود نکن. گناه داره و ...

وای عزیزمچرا اینجوری میگی مگ میشه من از بچم بدمبیاد😐 مشکلم اینه الان ن تو پوشک ن بیروننمیکنه وگرنه پوشکش میکردم درضمن از ۱۸ میشه گرفت من دوسالشه خواستمامتحان کنم ک اینجوری شد وگرنه تا ۳ همپوشکش میکنم

[QUOTE=414460964]مگ میشه من از بچم بدمبیاد مشکلم اینه الان ن تو پوشک ن بیرون نمیکنه وگرنه پوشکش میکردم درضمن از ۱۸ میشه گرفت من دوسالشه خواستمامتحان کنم ک اینجوری شد

وای عزیزمچرا اینجوری میگی مگ میشه من از بچم بدمبیاد😐 مشکلم اینه الان ن تو پوشک ن بیروننمیکنه وگرنه ...

مگه من گفتم از بچت بدت میاد؟؟!!😐😐 چه ربطی داشت ؟!😐😂

خب واسه اینکه زود گرفتی اینجوری شده دیگه واسه همین میگم روح و روانش نابود میشه!

در ضمن هرکسی گفته از هجده ماهگی میشه غلط کرده!

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

داخل حموم امتحان کن خیلی بچه ها از دسشویی می ترسن بعد واسش صندلی بگیر اسباب بازی بزار سعی کن تشویق کنی سعی کن محیط حموم یا دسشویی را طور درست کنی که خوشش بیاد نترس من یکی از اشنا هامون داخل دسشویی بادکنک قرار می داد بعد یک کلمه را برای دسشویی انتخاب کن بگو بهش هر وقت دسشویی داشت این بهم بگو درست خیلی بچه ها نمی گن ولی شاید گفتن بعد خودت هر یک ساعت ببرش دسشویی

🎀