2821
2789
عنوان

خانوماااا

75 بازدید | 30 پست

رابطه ج تو دوران عقد اوکیه؟ نامزدی چطور؟ (درصورتی که خیلی همدیگه رو دوست داریم و میدونیم جدا نمیشیم)

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹

هر کسی خودش اینو بسته ب فرهنگ و موقعیت خودش میسنجه و عمل میکنه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه دو دلم🥲پشیمون نشم

پس دس نگه دار فعلا

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

شخصاً نامزدی نه

عقد یه خورده

اعتقادم اینه اگر قبل عقد به زنم دست بزنم اون وقت دوست پسرشم دیگه و عادت میکنه

موقع عقد هم جاش نیست در حد بوس و بغل

باقی بماند برای عروسی

حس میکنم قبل اینا حرومه و زن اینده ام عادت میکنه 😕

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

دوران عقد زن و شوهر هستن دو طرف

دیگه تو این دوره هم رابطه نباشه از نظر من مسخره هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

میدونی چطوری از آینده خبر داری؟فیلم دلدادگان ببین پسر ولش کرده بود مونده بود با یه بچه

وای نه دور از جونم😶اینو دیگه ازش مطمئنم که میگم، ولی پرسیدم شاید بعدا مشکلات دیگه به وجود بیاد. بعد اینم خانوادش سنتین دخترای فامیلشونم دنبال ی سوتی که ما رو لو بدن انقدر حسودن میترسم یوقت دردسر نشه

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹