2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مادرم

703 بازدید | 29 پست

هر وقت مادرم میاد تهران خونم این روزه یکدت میگیره.کلا بی چشم و رو و گربه کورست.هر چی مادر من بما برسه به چشش نمیاد و چرتکه میندازه که مادر من بیشترداده.انگار بدهکار مادرم.منم بارها گفتم این جه ربطی به موضوع داره؟ کلا خانوادگی ادم گریزن و جاری منم این مشکلو داره.مادرم هر جی به پسرم بگه به این برمبخوره.کلا وکیل مدافع بچست.خیلی ناراحتم.بهش گفتم باز دری وری گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من یکم‌ رو رفتار ای مادرت و همسرت بیشتر دقت کن شاید مادرت ناخواسته حرفی میزنه یا رفتاری ...

شوهرم کلا به کسی امون نمیده با این بچه حرف بزنه.وگرنه من مادرم چیزی بگه تذکر میدم.بخدا دلم خونه.بدبخت هر بار میاد یه من میاد ده من میره.همیشه با منم قهر میکنه.عوضی.میگم یه سلام و صبح بخیر زیاده؟ میگه بچه نمیذاره مشغدل اونم

بهترين كار اينه كه سكوت كني جوابشو ندي 

اخه ناراحت میشم.بیچاره مامانم کلی خرید مبکنه میاره.یه تسکر نمیکنه.منم میخوام بهش بگم دیگه نیاره.بعد چرت و پرت مبگه.میگم ما بالغیم زشته.منم خوبه مادرتو بذارم زیر ذره بین.میگخ مادر من فلان قدر بهمون داده.گفتم مادر منم داده اصلا ربطش جیه.باید پول بده احترام ببینه

عزیزم وقتی اینطوری ناراحتت میکنه خب به مامانت بگو هیچی واستون نیاره یا اگه خیلی دوست داره دست پر بیاد بجاش بشما مخفیانه پول بده واسه خودت پس انداز کن بدون اینکه همسرت خبردار بشه اینطوری حداقل کمتر ناراحت میشی بقیه رفتارشم که دیگه هر ادمی شعور و معرفت خودشو نشون میده

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه اینکه دوتا زندگی معمولی را خراب کنیم...

اصلانبایدازخانواده هاتوقع داشت چیزی بدن یکی داره یکی نداره این کاراچیه ب نظرم جلوشوهرت جبهه نگیراینجوری بدترمیشه هرچی بی تفاوت تربهتر.خودت ازمادرت توتنهایی تشکرکن وب مادرتم بدشوهرتونگو وجلوی مادرت باشوهرت کل کل نکن ک مادرت حس اضافه بودن بهش دست نده

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
میگه مادرت چرا گفت کولر روشن کنیم بچه سرماخورد

اوووووو چ خبره انگارفقط اون بچه داره ایش اصلادهن ب دهن این جورادمی نذار بدتره 

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
اصلانبایدازخانواده هاتوقع داشت چیزی بدن یکی داره یکی نداره این کاراچیه ب نظرم جلوشوهرت جبهه نگیراینج ...

جلو مادرم هی سعی میکنم ماست مال کنم.ولی از صب تا الان یه سلام خشک و خالی داده.مادرم خوب میفهمه

اصلانبایدازخانواده هاتوقع داشت چیزی بدن یکی داره یکی نداره این کاراچیه ب نظرم جلوشوهرت جبهه نگیراینج ...

واقعا‌خجالتم نمیکشه.همبن الانم ماددم ماهی ۲۵۰ قسطمارو مبده