2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله من خبر دارم چون خودم پرستارم

بستگی داره بیمارستان جسم باشه،روان باشه،سوانح سوختگی باشه ولی کلا منشیهای بخشها کارشون زیاده،سنگین نیست حجم کاری خیلی بالایی دارن

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
بله من خبر دارم چون خودم پرستارمبستگی داره بیمارستان جسم باشه،روان باشه،سوانح سوختگی باشه ولی کلا من ...

خدا خیرتون بده

منشی چه بخشی کارش از بقیه راحتره؟

من میخوام برم این شغل

خدا خیرتون بدهمنشی چه بخشی کارش از بقیه راحتره؟ من میخوام برم این شغل

کلا منشی بیمارستان کار سخته کارت کلا با پرونده است دیگه مثلا سربرگ گرفتن پرونده ها مرتب کردنشون،ترخیص کردن بیمار بعدم پرونده ترخیصی رو باید بیاری تو بخشت کلی روش کار کنی مهرهای پزشک رو بگیری،مهرهای رزیدنت رو به پرونده بزنی تاریخ ترخیص بزنی یکبار تحویل مالی بدی و یکبار تحویل مدارک پزشکی تا تموم بسه تو بخش هم که کلی کار داری مثل خدمت زدن به بیمارا تو سیستم جلد کردن دفاتر تمامی برگه های بخش با تو هست باید باشه که پرستار دنبال برگه نگرده راه رفتن زیاد داری کلی دنگ و فنگهای اینجوری

بله من خبر دارم چون خودم پرستارمبستگی داره بیمارستان جسم باشه،روان باشه،سوانح سوختگی باشه ولی کلا من ...

منشی بخش چه کارایی باید انجام بده؟ کدوم بخش کارش راحتتره؟

کلا منشی بیمارستان کار سخته کارت کلا با پرونده است دیگه مثلا سربرگ گرفتن پرونده ها مرتب کردنشون،ترخی ...

ارتقای شغلی داره؟ مثلا یه مدت منشی باشی بری قسمت دیگه کار کنی؟یا اینکه درس بخونی یه رشته دیگه برات مدرک جدید رو حساب میکنن که شغلت عوض بشه

ارتقای شغلی داره؟ مثلا یه مدت منشی باشی بری قسمت دیگه کار کنی؟یا اینکه درس بخونی یه رشته دیگه برات م ...

بستگی داره کدوم بیمارستان باشی و مدرک تحصیلیت چیه اگه دولتی باشی و قرار دادی یا رسمی اره جای ارتقا داره اگه خصوصی باشه نه