2821
2789
عنوان

تصمیم مهم

92 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، امیدوارم آروم و خوشحال باشید

سه سال با پسری دوست بودم و از اول به قصد ازدواج یعنی چون پیشنهادش ازدواج بود قبول کردم اشنا بشیم، بعد برام دوست داشتن و وابستگی شکل گرفت و با وجود بیماری که براش پیش اومد، بعدش بیکاری و حتی ورشکستگی انصاف ندیدم که کات کنم و همیشه به خودم گفتم تو شرایط سخت عیار ادمها معلوم میشه و خلاصه موندم..

اواخر بابت اینکه هروقت میگفتم بیا ازدواج کنیم شرایط مالی وسختی جامعه رو عنوان میکرد، دیگه داشتم توهین میشنیدم و تحقیر و کنترلگری خیلی بهم داشت و مدام با هر بحث میگفت برو دنبال یه ادم بهتر، یا میگفت برو دنبال زندگیت من شرایط ندارم... تا جایی که به عزت نفسم برخورد و انقدر احساس ناامنی داشتم که رابطه رو تموم کردم

اما هنوز دو به شک هستم که کارم درست بود یانه

به خودم میگم اگر اونقدر که میگفت و وانمود میکرد تورو میخواست به هر قیمتی سعی میکرد به دستت بیاره... حالا از شما به عنوان خواهر راهنمایی میخوام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من معتقدم بهترین تصمیم رو گرفتید و کات کردید .ایشان نمیخواستند مسئولیت زندگی با شمارو قبول کنند

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...