2777
2789

سر پسرم پلاکت خونم پایین اومد و کلی دردسر کشیدم بستری شدم سر دومی هم تا حالا خوب بودم یهو پلاکتم پایین اومد حالا دکتر گفته باید بستری بشم دوباره😭😭😭😭 از طرفی هم مادرم و مادرشوهرم دوتا ادم ترسو و استرسی و اعصاب خرد کن که اینجور مواقع فقط یکی باید اونارو اروم کنه حالا فکر بستری شدن با وجود پسرم ی طرف فکر اینکه بخوام به اونا بگم هم ی طرف دیوونه شدم از غصه

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند شده پلاکتت.مال منم پایین بود توو بارداری دور و بر ۱۰۰ هزار بود سزارین هم شدم بدون هیچ مشکلی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اخی عزیزم چقدر سخت  چقدر باید بستری باشی؟؟؟؟؟

نمیدونم تا پلاکتم به سطح نرمال برسه اینقدر کورتون میزنن که میشم بشکه و پف میکنم حالادپسرمم میگه چراناراحتی گریه نکن

مگه چند شده پلاکتت.مال منم پایین بود توو بارداری دور و بر ۱۰۰ هزار بود سزارین هم شدم بدون هیچ مشکلی

من الان 43 هزار سر پسرم به 9 هزارم رسید تا مرگ رفتم

من الان 43 هزار سر پسرم به 9 هزارم رسید تا مرگ رفتم

ووی چه کم شده. خب بستری شدی پلاکت گرفتی؟؟پسرت چند سالشه؟؟

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

[QUOTE=60571968]نمیدونم تا پلاکتم به سطح نرمال برسه اینقدر کورتون میزنن که میشم بشکه و پف میکنم حالادپسرمم میگه چران ...[/QUOTEالهی انشالا ک زودتر خوب میشی عزیزم

پسرت چند سالشه؟؟؟؟

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
ووی چه کم شده. خب بستری شدی پلاکت گرفتی؟؟پسرت چند سالشه؟؟

اره خونمو عوض کردن و قرص خوردن 4.5 سالشه

[QUOTE=60571968]نمیدونم تا پلاکتم به سطح نرمال برسه اینقدر کورتون میزنن که میشم بشکه و پف میکنم حالا ...

چهار سال و نیم ممنونم

اره خونمو عوض کردن و قرص خوردن 4.5 سالشه

خب پس خوبه باز پسرت خیلی ام کوچولو نیس. دیگه مجبوری دیگه باید بستری شی.مادرت اینا هم ایندفعه زیاد استرس نمیدن بهت چون میدونن مثل دفعه قبله نمیترسن. خیلی خونسرد اول به مادرت بگو احتمالا ایندفعه هم پلاکتم پایین اومده باشه و کم کم امادش کن.

نگران نباش این روزا هم میگذره.انشاللا تن بچه هات سالم باشه.بارداری این روزا دردسر زیاد داره