2789

من جزو اولین ادم های سایت اینجام....

خیلیاتونم من و میشناسین مجبور بودم کاربری جدید بزنم

بگذریم...

من مادرم بعد ۸ماه از فوت پدرم که سالش در نیومده بود با یه مرد بسیاری پولداری ازدواج کردن و مادرم از همون اول با من سر ناسازگاری داشت و میگفت درست نیست با ما زندگی کنی و همش حس رقابت و حسادت و ... داشت

پدرمم یه کارگر بود که همون یه روز از سر ساختمان افتاد و به رحمت خدا رفت و ما تو یه خونه مستاجری بودیم....

مادرم هعی اصرار به ازدواج من داشت و من هم قبول نمیکردم چون عاشق درس ام بودم و مجبورا به خوابگاه رفتم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاخدا مگه ناپدری محرم نیست😐

مغزم رگ به رگ شد

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

🗿🗿دیگه نی نی سایت بسه برم به بقیه کارام برسم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

باز سایت باز شد و روان پریش ها شروع کردن به تاپیک های سم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگر ازدواج نکرده ازدواج کن .

اگر با مادرت ازدواج نکرده ازدواج بکن....اگر مادرت باهاش ازدواج کرده محرم میشه .کلا ممکن نیست

چون ناپدری محارم هست .

میشه پدر .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .