2821
2789
عنوان

شوهرم خیلی دوس داره پسرداربشیم میترسم نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 90 پست
اون پیشنهادداد غیرمستقیم من قبول نکردم

مشکلی با هزینه ش نداشت؟!

البته اینم در نظر بگیر که کلی دارو قراره به شما تزریق بشه و در اینده ممکنه مشکل ساز بشه واست.

در کل بهش بگو راضی باشه به رضای خدا، خیلیا زوری از خدا پسر خواستن تهش همون شد بلای جون و ابروشون.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جنسیت دست خداسبعدم خود شوهرتهباید اسپرمش جهشش خیلییییی سرییییییع باشه چون اسپرمای جنس پسر زود میمیره

خب سرعت اسپرم تو محیط اسیدی و بازی گویا فرق داره و میگن تغذیه تاثیر گذاره درست و غلطش رو نمیدونم والت

عزیزم جنسیت رو مرد مشخص می کنهتغذیه هم بی تاثیر نیستلطفا ب جای شیر ۱۰۰ تومنی بادام کیلویی ۲۴۰۰ بخور ...

😂😂😂😂

خرما باعث پسرزایی میشه؟پس واسه همینه همش خرما میخوره😐😐😐

الان با این حرف شوهرت فکر کردی پسر دوست داره ؟؟ چه ربطی داره عزیزم بعدم اینکه طبیعیه که دختر دارید بخواید پسر بیارید اونیم که پسر داره قطعا دلش میخواد دختر بشه ولی دو تا پسر داشته باشی یا دو تا دختر چه فرقی داره آخه اینهمه با شوهرت زیر یه سقف زندگی کردی هنوز نمیدونی کدوم حرفش واقعیه و کدوم حرفش از روی حساسیته؟ اینهمه شناخت نداشتی ازش چرا اصلا بچه دار شدی تازه نگرانم هستی که دوباره دختر بشه انگار دختر دار شدن گناهه

این طبیعیه کسی که دختر داره پسر بخواد ناراحت نشید.

درسته قبول دارم ولی اگه خدا فقط هی دختر بده یا برعکسش پسر بده باید شکر کرد و باید گفت فقط سالم باشند بعدش بهتر هی رو هم نیارند چون هیچکدوم مقصر نیستند

بچه ی دوم نیار اول با ذهن و روحت کنار بیاببین اگه دختر شد چی میشهچون کار دنیا برعکسهاول با خودت، ذهن ...

من خب دوس دارم پسرم داشته باشم ولی طوری نیست که اگه دختر بشه ناراحت بشم

😂😂😂😂خرما باعث پسرزایی میشه؟پس واسه همینه همش خرما میخوره😐😐😐

لعنتی جلو جلو داره کار خودش رو می کنه🤣🤣

سخت نگیر توهم رعایت کن تغذیه ات رو و توکل کن ب خدا

باهاش مسابقه خرما خوردن بزار هرکی تو ی وعده تعداد بیشتری بخوره🤣🤣🤣🤣

خب سرعت اسپرم تو محیط اسیدی و بازی گویا فرق داره و میگن تغذیه تاثیر گذاره درست و غلطش رو نمیدونم وال ...

اصلااا ب اسیدی و اینا ربط تداره فقط دو چیز ربط داره اینکه خانوم تخمکش از طریق سونو بدونه امادس و دوم جهش اسپرمه

رژیم همششش چرته یام اینکه اول خانوم ارضا شه همش چرته😊

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

مشکلی با هزینه ش نداشت؟!البته اینم در نظر بگیر که کلی دارو قراره به شما تزریق بشه و در اینده ممکنه م ...

نه میگف خوبه پسرم داشته باشیم و...

بریم تعیین جنسیت البته انقدر واضح نمیگف

من دوس دارم بسپارم به خدا

درسته قبول دارم ولی اگه خدا فقط هی دختر بده یا برعکسش پسر بده باید شکر کرد و باید گفت فقط سالم باشند ...

شوهر شما هم دختر بدنیا بیارید محبتش به دلش میشینه. اصلا نگران نباشید بهیچ عنوان

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...