2821
2789

یکیش پسر 22 ساله است

یکیش ی دختر 18 ساله

یکیش ی خانوم تقریبا 40 ساله

واقعا هدیه گرفتن سخته 😑 تازه قیمت هام ک سر به فلک کشیدهههه

یچیز مناسب با قیمت خوب بگید تازه ی ایرپادم گرفتم اصلا باز نکردم فقط نمیدونم با چی بدمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پسر ۲۲دستبند چرم .برا دختر ۱۸یه پلاک مینیمال .برای خانوم ۴۰ماگ حرارتی با عکس بچگی هاش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

برای پسره تیشرت

برای دختره ادکلن

براب خانمه شال و روسری

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

حالا بگو با قیمتش یجوری کنار میام 😂

دختر ۱۸ ساله

اگه اهل روتین پوستیه، پک روتین پوستی و تقویت مژه و...

ساعت

کیف

اگه اهل آهنگ گوش دادنه قاب موزیکال

اکسسوری

اگه کتابخونه کتاب

تراول ماگ

لوازم تحریر پینترستی

به پسره ایرپاد رو بده همون ایرپاد کافیه برا دختره هم یه دستبند یا گوشواره درحد 300 تومن بخر برا خانو ...

ن بابا ی ایرپاد ساده خیلی ضایع است میخواستم کلاه و اسپره ام بخرم دیدم کلاه و قطعا نمیزارع بخاطر موهاش🤣 باز عطر و اینا خوبه ولی اونم خیلی کوچیک میشه با ی ایرپاد خیلی ساده به چشم میاد

برای پسره تیشرتبرای دختره ادکلنبراب خانمه شال و روسری

بنظرتون چیزای کوچیک زیاد به چشم نمیاد درسته؟

مثلا کلی گلسر و کش مو و این چیزای کوچولو

خودم احساس میکنم اینا هم قیمتش بیشتر میشه هم به چشم نمیاد