2821
2789
عنوان

اسباب گشی

51 بازدید | 10 پست

سلام

من بار اولمه. دارن اسباب گشی میکنم

چند روز دیگهمیرمخونهخودم. تقریبا ۱۵ روز دیگه. ولی شوهرم گفت. ۱۵ الا ۱ ماه.

من نمیدونم از کجا شروع کنم

امروز انباری بهم زدم. لاازم. چندتا جمع کردم.

نمیدونم از کجا شروع کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من برای خونه ی خودم تا حالا اسباب کشی نکردم ولی الان وسط اسباب کشی مامانمیم فقط بگم که چندتا ظرف و قابلمه بزار بمونه آخر از همه جمع کن الان نصف اسباب ها مونده شب با بدبختی قابلمه پیدا کردیم غذا بزاریم😂

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

کمد لباسات چیزایی که نیاز نداری رو جمع کن کتابخونه و انباری و اینجور جاها

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

من برای خونه ی خودم تا حالا اسباب کشی نکردم ولی الان وسط اسباب کشی مامانمیم فقط بگم که چندتا ظرف و ق ...

هیییی چی بگم

اکروپال سلفون. پچیدم.

انباری مرتب کردم.

هیییی چی بگم اکروپال سلفون. پچیدم. انباری مرتب کردم.

پس عجله نکن سه چهار روز مونده به موعد اسباب کشی جمع میکنی چون مشخصه بیشتر وسایلت مرتبه

روی همه کارتن ها شماره بنویس

دورتادور کارتن. با ماژیک و درشت

بعد توی یک دفترچه شماره ها و محتویات اونها رو بنویس. کامل

توی دفترچه مثلا ننویس ۱. چینی ، بنویس ۱؛ چینی سردستی _کاسه پیرکس_ دیس بلور

همچین چیزی ؛ که مشخص باشه

روی کارتن ها علاوه بر شماره، مکان هم بنویس. مثلا آشپزخانه؛ اتاق ؛ حمام و ....

که توی خونه جدید لازم نباشه همه کارتن ها رو کف نشیمن بذاری و باز کنی . هر کارتنی رو بذارید سرجای خودش و بعد باز کنید

بین چینی ها؛ پلاستیک حباب دار و یا کاغذ یا هر نوع محافظی بذار

چینی ها رو توی کارتن بزرگ نذار که سنگین بشه

پایه های مبل و وسایل چوبی رو تا جایی که امکان داره واست با پلاستیک و محافظ بپوشون

واسه رختخواب ها کاور مخصوص استفاده کن

روبالشی و کاور تخت و .... رو همین خونه بشور، که اونجا همه چیز تمیز باشه دیگه

گوشت و مرغ و ... نخر که یخچال و فریزر خالی بشه و حجم زیادی از مواد غذایی توی گرما نمونه

پیچ های وسایلی مثل تخت و ... رو توی یه کیف مخصوص بذار که خونه جدید دنبالشون نگردی. همراه پیچ گوشتی و آچار سردستی

همون شب اول هم تخت رو اونجا درست کنید که مجبور نشید توی خاک و کثیفی روی زمین بخوابید

چند تا ظرف و قابلمه و قاشق و چنگال رو تا روز اسباب کشی نگه دار و توی کارتن نذار. واسه خونه جدید هم همینا سردست باشه.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️