2821
2789

من بابام معلمه. دیگه سالهای نزدیک به بازنشستگیشه. چون نزدیک بینه و موقع صحیح کردن برگه ها چشم و سرش درد می گیره کنار دستش میشینم توی خوندن برگه ها کمکش میکنم:

1- اول اینکه بچه های این دوره زمونه خیلی بدخط هستن. طرف سوم دبیرستانه دیگه غولی شده برای خودش بعد با این خط آدم اصلا تعجب میکنه به خدا. نود درصدشون بدخطن. الان چند ساله من چک میکنم همین جوریه

2- آزمون پایانی شون اونم یک درس خیلی ساده نه درسهای علوم پایه مثلا:

با اینکه مجازی بوده ولی از بس لای کتاب رو باز نکردن حتی ندونستن جواب فلان سؤال توی کدوم صفحه کتابه. یعنی از روی کتاب هم نتونستن بنویسن. نمره ها درست مثل سالهای گذشته که آزمونهاشون حضوری بوده خیلی پایینه (بابای من خیلی معلم خوبیه. برای بچه ها واقعا وقت میذاره. تازه این بچه ها اینجوری نبوده که بگید از لحاظ اخلاقی نخواستن کتاب باز کنن از روش بنویسن. اتفاقا بعضی سؤالها رو که جوابش رو تونستن پیدا کنن مو نمیزنه با متن کتاب)

3- بچه ها گروه زدن یکی که درسخون تر از همه بوده فوروارد کرده توی گروه از روی دست هم نوشتن

بابام برای اینکه مجبورشون کنه درس بخونن حداقل به خاطر آینده خودشون یک بار دیگه آزمون محتوایی گرفته و نمره اون آزمون مسخره رو قبول نکرده. گفته مثلا خلاصه فلان محتوا رو هر چی که ازش فهمیدید بنویسید به قلم خودتون. اینجوری جلو تقلب رو گرفته و تونسته تشخیص بده که کی چقدر مفهومی درس خونده و چقدر یاد گرفته و در نتیجه نمره ها عادلانه تر شده

دوم اینکه: گفته من میدونم کی و کی از رویدست هم می نویسید مشخص هست. برای همین هر جا چنین موردی ببینم از اون نفر اصلی که برای بقیه فوروارد کرده نمره کم میکنم. اونهایی که از روی دست اون نوشتن به اونها نمره میدم ولی از اون یکی که جواب فرستاده برای دیگران کم میکنم و اینجوری باز جلو تقلب رو گرفته

و یک نکته که از همه جالب تر و مهمتر بود برای من: این بود که بچه ها مثل خسیس ها جواب بیست سؤال رو توی یک برگ دفتر کوچیک به زور چپوندن. معلومه خیلی حساب و کتاب اقتصادی زیاد شده بین مردم

تازه اینها بچه های یه دبیرستان سطح بالا و با پدر و مادرهای کارمند و استاد دانشگاه هستن.

سؤال: واقعا چرا درس نمی خونید؟ این در آینده به ضرر خودتونه. سواد درست و حسابی یاد نمی گیرید. من به عنوان یک نفر که برام مهمه توی آموزش و پرورش چی میگذره دلم می خواد بدونم دلیلش چیه. همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه های این دوره دیگه درس خون نیستن بخاطر سیستم زشت و کثیف آموزش پروسه که میگه بچه بی ادبی کنه درس نخونده باید باهاش کنار بیای نمره بدی اخراج نکنی

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

یعنی چی بد خطه غولی شده برا خودش؟😑

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات.

بچه های این دوره دیگه درس خون نیستن بخاطر سیستم زشت و کثیف آموزش پروسه که میگه بچه بی ادبی کنه درس ن ...

شکی نیست که سیستم آموزشی خیلی داغونه ولی خب خود آدم چی. باید بزنه خودشو نابود کنه؟ چرا مثلا درس فیزیک یا زبان یا هر درس دیگه ای رو درست و حسابی نخونی. یک بار فقط آدم فرصت داره این درسهای پایه ای رو یاد بگیره بعد که بزرگتر شی دیگه فرصت پیش نمیاد. بالأخره گور بابای آموزش. آدم نباید به فکر خودش باشه؟

بابات حق نداره از کسی نمره کم کنه خود من اگه معلمم این کارو کنه شکایت میکنم چون مجازیه و ما حضوری درس نخوندیم حضوری امتحان بدیم و نمره خوب بگیریم

با گریه بهش زنگ زدم با خنده قطع کردم ...واسه همینه دوسش دارم(M)♥️

منم دست خطم خیلی افتضاحه مثل کلاس اولی ها که تازه دارن الف و ب یاد می گیرن می نویسم ولی عوامل خیلی تأثیر گذاری باعث شدن اینجوری بنویسم و تا الان اصلاح پذیر نبوده برام

این یک مورد رو فاکتور بگیرین از قضاوت و تحلیل 🙏🏻

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

بابات حق نداره از کسی نمره کم کنه خود من اگه معلمم این کارو کنه شکایت میکنم چون مجازیه و ما حضوری در ...

هیچ پدر و مادری از بابای من ناراضی نبوده. حتی خود بچه ها و خانواده ها تشکر کردن. مرام معلمی ایشون فرق داره خوشبختانه.

بابات حق نداره از کسی نمره کم کنه خود من اگه معلمم این کارو کنه شکایت میکنم چون مجازیه و ما حضوری در ...

اگه نمیخوای درس بخونی پس چرا میری مدرسه اصلا ربطی ندارن کسی که بخواد بخونه تو همون مجازی مبخونه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

هیچ پدر و مادری از بابای من ناراضی نبوده. حتی خود بچه ها و خانواده ها تشکر کردن. مرام معلمی ایشون فر ...

همه معلما زحمت کشن و ما دست بوس همه اوناییم ولی دلیل نمیشه وقتی بالایی اجازه شو داده بابات بیاد نمره کم کنه همه حرفات راسته و حق گفتی ولی نمیتونه کم کنه

منم دست خطم خیلی افتضاحه مثل کلاس اولی ها که تازه دارن الف و ب یاد می گیرن می نویسم ولی عوامل خیلی ت ...

کاری نداریم. نادیده گرفتیم که من میشینم جلو دستشون میخونم دیگه. خود من چشمم درد میگیره اما همه شونو میخونم. مو به مو که حق کسی ضایع نشه. اما این به ضرر خودتونه. بدخطی خیلی بده. حتما تمرین کنید درست میشه. به نفع خودتونه در آینده. ناامید هم نشید. حتما درست میشه. قول میدم

اگه نمیخوای درس بخونی پس چرا میری مدرسه اصلا ربطی ندارن کسی که بخواد بخونه تو همون مجازی مبخونه

درس خوندن این جماعت و نخوندشم به کسی ربط نداره حتی تو دوست عزیز

تو دکتر سدی بسه مونه

بعدشم خدا میدونه فقط بعضی خانواده ها الان چی میکشن پس دخالت نکن رو منم ریپ نزن

به جای ترکوندن تاپیک من اینا رو بترکون که تاپیک و سایت به حاشیه نره @niniyar

همه معلما زحمت کشن و ما دست بوس همه اوناییم ولی دلیل نمیشه وقتی بالایی اجازه شو داده بابات بیاد نمره ...

دختر خوب. بابا از معلمهای قدیمیه. اصول خودش رو داره و مدارس درخواست میدن برای ایشون که باهاشون همکاری کنه. برای مدارس خوب از ایشون استفاده میکنن. حالا بحث من بابای خودم نیست. معلمهای باسابقه اینجورین معمولا و آینده بچه ها براشون مهمه. حالا یک بار از این مدل استفاده میکنه برای اصلاح الگوی درسی و پرورش بچه ها یک بارم من شاهدم مثلا کسی کلا میفته هیچ نمره نمی گیره قبولش میکنه مردودش نمیکنه اما بهش میگه مثلا بهت فرصت میدم تا آخر تابستون که این کتابو خوب بخونی هر موقع که تونستی و بعد من دوباره ازت امتحان میگیرم تا بفهمم بالأخره درست رو خوب یاد گرفتی یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز