2821
2789
عنوان

از خواهرم شکایت شده لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 37 پست
۷ سال 🥶🫨 جدی

اره بگو رضایت شاکی بگیره

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم یه سوال میتونم از شما داشته باشم

سلام عزیزم حتما در خدمتم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

سلام عزیزم حتما در خدمتم

جسارت نباشه

شما از شغل تون راضی هستد

چند سال طول میکشه از زمان تحصیل تا اتمامش یه وکیل حقوقی بشیم زود به درآمد میرسیم یا ن

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
من وکیلم بگید راهنمایی کنم تحت چ عنوانی شکایت شده ؟ حقوقی یا کیفری ؟ از ثنا براش ابلاغ اونده ؟

سلام خواهرم

من میخوام همه دار و ندارمو بدم مسکن مهر بخرم

و خب قولنامه ای و مبایعه نامه هست

میترسم این قولنامه رو به چند نفر دیگه فروخته باشه کجا باید برم برای استعلام چیکار کنم اصلا من کاااااملا بی تجربم پس خیر و ثوابی میکنید من جوون رو راهنمایی کنید♥️

جسارت نباشه شما از شغل تون راضی هستدچند سال طول میکشه از زمان تحصیل تا اتمامش یه وکیل حقوقی بشیم زود ...

نه خواهش میکنم عزیزم کنکور انسانی دادم ۴ سال تا لیسانس خوندم ۲ سال بعدش شبانه روز برای ازمون وکالت خوندم ۲ سال کاراموزی کردم بعد ازمون اختبار دادم و وکیل پایه یک شدم کلا من ۲۷ سال درس خوندم تو زندگیم

والا مسبر طولانی و سختیه درامدشم برای اونایی که لابی دارن خوبه اما من خب زدوبند نمیکنم سالم کار میکنم

سلام خواهرممن میخوام همه دار و ندارمو بدم مسکن مهر بخرمو خب قولنامه ای و مبایعه نامه هستمیترسم این ق ...

سلام عزیزم خیلی احتیاط کن خونه قولنامه ای خطرنلکه

ببین مال کدوم تعاونیه امار بگیر

تو قرارداد بنویس اگه معلوم شد به دیکری هم فروخته فلان تومن باید غرامت بده بهت

کلا اما داستانه من توصیه نمیکنم بهت

نه خواهش میکنم عزیزم کنکور انسانی دادم ۴ سال تا لیسانس خوندم ۲ سال بعدش شبانه روز برای ازمون وکالت خ ...

خیلی ممنون از توضیح تون

من دوران دبیرستان چون کار هم میکردم وقت چندانی برای درس خوندن نداشتم نمره هام خوب نشد

الان میخوام. پیام نور بخونم به نظر شما میتونم با پیام نور وکیل بشم واقعا دوسش دارم 🫠

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
سلام عزیزم خیلی احتیاط کن خونه قولنامه ای خطرنلکه ببین مال کدوم تعاونیه امار بگیر تو قرارداد بنویس ا ...

والا همه ی مسکن مهرها متاسفانه اینطورین پیش ما چیکار کنم پولم نمیرسه به سند دارها😞😞

چشم چه نکته ی خوبی

ولی اینکه برم استعلام بگیرم مشخص نمیشه این ملک فروخته شده یا خیر یااینکه کسی جز من مالک اون حساب میشه؟

خیلی ممنون از توضیح تون من دوران دبیرستان چون کار هم میکردم وقت چندانی برای درس خوندن نداشتم نمره ها ...

اره پیام نور اکیه

والا همه ی مسکن مهرها متاسفانه اینطورین پیش ما چیکار کنم پولم نمیرسه به سند دارها😞😞چشم چه نکته ی خ ...

میفهمم چی میگی

استعلام هم دفترخونه برات میگیره منتها اینکه قبلتر رو یه کاغذ غیر کد رهگیزی دار فروخته باشه که تو استعلام متوحه نمیشی

خیلی ممنون بازم عذرخواهی میکنم وقت شمارو گرفتم

عزیزدلی مراحمی موفق باشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز