2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ذاتیه

مثلاً من خودم ناخودآگاه کارایی انجام میدم که وایب لوندی و آدابی بودن میده و دیگران بهم میگن متوجه میشم درصورتیکه شاید برای خودم رفتار عادیم باشه

ولی کلا تو همه ی موجودات رفتار جفت یابی هست این لوندی و عشوه گریم تو خانوما یجوری رفتار جفت یابی حساب میشه

همه ام دارنش ولی زیاد و کمه

ادا بد بعضی ها واقعا شورشو دراوردن میبینی خصوصا حرف زدن مثلا با راننده تاکسی کش دار لوس حرف میزنن دوست داری خفه شون کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یعنی همونی ک من و امثال من نداریم

ذاتیه

من مثلا نمیتونم تو هر شرایط متین و موقر و تروم صحبت کنم

نمیتونم کارای مردونه نکنم

نمیتونم ادایی باشم

بلدم نیستم دلبر حرف بزنم

کاربرسابق (هبچ) و( مودی69) هستم🤍 یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یعنی همونی ک من و امثال من نداریم ذاتیه من مثلا نمیتونم تو هر شرایط متین و موقر و تروم صحبت کنمنمیتو ...

دلیلش ذاتت نیس دلیلش عادت رفتاری شماست

ادم وقتی به چیزی عادت میکنه خیلی سخت میشه ترکش کنه

مث قوز کمر

ببین همیشه از دوران دبیرستان به من میگفتن لوندی طبیعتا اگاهیی نداشتم با اون سن که از عمد انجام بدم

یعنی نوع صبحت کردنت با ناز و کش دار باشه اروم صحبت کنی طنین صدات همه ی اینا

که ذاتی هست یعنی اکت بیای معلوم میشه و مسخرس

که من بعدا فهمیدم به مامانم رفتم

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢 ✝️