2821
2789
عنوان

لیفت مژه

18 بازدید | 4 پست

تجربه ای در این زمینه دارید؟

من مژه و ابرو پر و مشکی دارم انجام بدم چقدر تغییر میکنم؟لیفت مژه کنم یا کاشت مژه ی نچرال انجام بدم؟(بدم میاد از مژه های پر کاشتی نچرال و فوق طبیعی میخام)

لیفت ابرو ریزش نمیاره؟چقدر میمونه برام؟؟

لیفت صرفا حالت میده مثل فرمژه زدن هست. کاشت هم بدرد نمیخوره انگار مژه مصنوعی گذاشتی لاین مژه فقط اکستنشن

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

لیفت صرفا حالت میده مثل فرمژه زدن هست. کاشت هم بدرد نمیخوره انگار مژه مصنوعی گذاشتی لاین مژه فقط اکس ...

یعنی لیفت در حد ریمل زدن هم اثر نداره؟:(

اکستیشن نچراله؟میخام خیلی نچرال باشه خودمم خیلی مژه هام پر و مشکیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی لیفت در حد ریمل زدن هم اثر نداره؟:(اکستیشن نچراله؟میخام خیلی نچرال باشه خودمم خیلی مژه هام پر و ...

چرا تاثیر داره دیگه انگار فر مژه زدی اونایی که مژه هاشون پر هست ولی صافه و حالت نداره خیلی تغییر میکنن انگار چشم بازتر میشه اصلا. اکستنشن مدلای مختلف داره تو میتونی نچرال بذاری. اگر مژه های خودت انقدر خوبه چرا میخوای انجام بدی خب؟ یبار هزینه کن یه ریمل خوووب مثل دیور بگیر که فینیشش هم نچراله تا یسال استفاده کن همونو

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

چرا تاثیر داره دیگه انگار فر مژه زدی اونایی که مژه هاشون پر هست ولی صافه و حالت نداره خیلی تغییر میک ...

مرررسی عزیزم بابت راهنمایی ♡♡

ریمل اسنس میزنم فکر میکنن کاشت انجام دادم اما از پاک کردن ریمیلم عاجزم موقع شست و شو و اینکه حتی اگه یه کوچولو ریزش داشته باشه ریملم میره رو مخم حس میکنم میکاپم خراب شده و... دیگه گفتم اکستنشن نچرال کنم به زودی:))