2821
2789
عنوان

جاریم به موفقیت بچم حسادت میکنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بس استقبال میشه هر روز ب دیوانه های قبلی سایت اضافه میشه اون از نارنجی اینم از این

ایشون پیشکسوت تره

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

ایشالا نارنج جان بهداشت عمومی قبول میشه چشم جاریت درمیاد عزیزم عیب نداره

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

شما دچار ego fatigue شدی واقعا از نظر روانی تحت فشاری

لطفاً برو روانکاوی

اون رشتتم که انقد آزارت میده بیخیال شو همیشه فقط ازش شکایت داری ولی هیچ تلاشی برای تغییر شرایطت نمی کنی

یهو به خودت میای و می بینی کل عمرت تو همین خیال پردازی ها گذشته

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

آنیتا نارنجی رو تگ کنید باهم شلنگ تخته بازی کنید

😂😂😂😂وای

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز