2821
2789

خیلی ها همش شاکی هستند از اخلاق شوهر و یا بر عکس مرد هایی که همش از رفتار و اخلاق همسر ناراضی هستند آمار طلاق هم بالاست و خیانت یکی از عوامل طلاقه

یکی از علل این اتفاقات اینه که اصلا برای بعضی ها موقع انتخاب همسر ایمان و اخلاق و درک طرف مقابل را اهمیت نمیدهند به قول آقای پناهیان تو ازدواج چرا نماز خواندن طرف مقابل مهمه چون کسی که حاضر نیست برای خدا که اینهمه خوبی کرده و نعمت داده ربع ساعت وقت بذاره در طول روز یه نماز ساده بخونه برای همسرش انتظار دارید وقتی م چهکاره کنه دیگه همسرش که بیشتر از خدا که بهش خوبی نکرده

خلاصه بعضی ها روز اول ملاک اصلیشون پول و زیبایی و قد و هیکل و اینهاست و اصلا لهچیزی به نام ایمان و اخلاق اهمیت نمیدهند ولی وقتی که وارد زندگی میشن تازه میفهمم چقدر اخلاق و ایمان مهمه

این هابیی که گفتین بستگی داره زن و شوهر از یک جناح باشن یا نه

اگر هر دو مذهبی باشن بله

ولی یکی باشه یکی نباشه خب صد در صد سوءتفاهم پیش میاد

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معیارها باید واقع گرایانه و درست باشه و خانواده ها بهتره از لحاظ مالی، فرهنگی و تحصیلات شبیه و یا نزدیک به هم باشن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

موافقم .طبق معیارهای که گفتی انتخاب کردم و ضرر نکردم

اوایل سختی داشت مال و منال و نداشت اما به مرور زمان بیشتر از توقعمو خدا بهمون داد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

معاویه و یزید و بعضیا ....🙄 اسمشو نبریم هم نماز می خوندن ولی چه ها نکردند....میگن ایمان آدما رو بر ...

معاویه و یزید که نماز نمیخوانند اونها برای حفظ حکومت ظاهر سازی میکردم ادای نماز خون ها در می آوردند من میگم کسی باشه واقعا پاک و با خدا اهل نماز باشه

خب اگر همه چیز شبیه هم بود ولی آقا آها فحاشی بود چی

نگفتم کامل شبیه ، گفتم شبیه و یا نزدیک

مشابهت از لحاظ فرهنگی یعنی همین دیگه

اگه تو خانواده ای فحش دادن عادیه ، و در خانواده طرف مقابل عادی نیست، نشون دهنده عدم تطابق فرهنگی دوخانوادست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

معاویه و یزید که نماز نمیخوانند اونها برای حفظ حکومت ظاهر سازی میکردم ادای نماز خون ها در می آوردند ...

خب چنین ادمی رو می تونی از روی صداقت و امانت داریش تشخیص بدی

وگرنه از کجا بفهمیم این آدم از روی ریا نماز می خونه یا واقعی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز