2821
2789

خب بابا وقتی هنوز اشنا نشدین چه هدفی ادم مشخص کنه

نمیشه که یهو قول بده

اول ادم بشناسه بعد بگه هدفم چیه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

یعنی سرگرمی هست نه ازدواج!

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اول چندسالتونه هردوتون ...هدف خودت چیه از این رابطه ...چه جوری باهم آشنا شدید ..ببخشید اینا رو نپرسیدم باب فضولی چون همه اینا جدی بودن یانبودن رابطه رومشخص میکنه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

خب به هدف شمام بستگی داره

و اینکه نمیدونم سن شما چقده اینا در کل این بگم که سکوت کن در مقابل جمله اش

باش

تا همه چیزشو ببینی اونوقت میفهمی چرا......

درکل این روزا همه پسرا دنبال رابطه ان خلاصه هر ادمی دنبال کمبوداش میگرده یکی حوس یکی محبت یکی همدرد یکی هم فقط یکی باشه هرچی باشه ام باشه 🫣

▷ ●━━━━━━─────── ♪♥️ ᅠᅠ◁ᅠᅠ❚❚ᅠᅠ▷ᅠᅠᅠᅠ↻ ️

عزیزم اول چندسالتونه هردوتون ...هدف خودت چیه از این رابطه ...چه جوری باهم آشنا شدید ..ببخشید اینا رو ...

خواهش عزیزم اختیار داری،سنمون ۲۵ به بالا

فامیل میشیم،و شناخت داریم چندین سال پیگیره من گفتم هدفت چیه انقدر پیگیر منی میگه نمیدونم هدفمو هی میگه خوشم میاد ازت و دوستتدارم و...خودم هدفم ازدواج

خب به هدف شمام بستگی داره و اینکه نمیدونم سن شما چقده اینا در کل این بگم که سکوت کن در مقابل جمله ...

هدف من ازدواج

حتی نمیگه بیا باهم بیشتر اشنا شیم و اگ تفاهم داشتیم اژدواج کنیم فقط میگه خوشم میاد ازت