2821
2789

هر برندی که پولت برسه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر برندی که توان خانوادتون برسه سخت نگیرید خانواده ها رو توی فشار نزارید گناه دارن با این شرایط

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

من ساید و ماشین لباسشویی و ظرفشویی هر سه پاکشوما هستن راضیم.

وسایل برقی کوچیک هم اغلب ایرانی.

مثلا خردکن سه کاره میگل ، آبمیوه گیری میگل ، اجاق گاز داتیس ، هود داتیس ، چای ساز میگل ، همزن برقی میگل ..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

عزیزم بستگی داره ..چه قدر میخوای هزینه کنی ...خارجی بخوای یا ایرانی...برند واصل باشه یا معمولی...

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

هر برندی که توان خانوادتون برسه سخت نگیرید خانواده ها رو توی فشار نزارید گناه دارن با این شرایط

والا من یه هفته دیگه عروسیمه هنوز یه قاشق نخریدن برام

من خود فشارم😂😂

والا من یه هفته دیگه عروسیمه هنوز یه قاشق نخریدن براممن خود فشارم😂😂

به نظر من مهم نیست مهم درست شروع کردن ی رابطه هستش وسایل رو کم کم هم میشه خرید

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

به نظر من مهم نیست مهم درست شروع کردن ی رابطه هستش وسایل رو کم کم هم میشه خرید

والا در حد یه یخچال و گاز و لباسشویی میخوام همین

همه خونمو چیدن چوب خریدن حونواده داماد من هییییچییییی

خب اینم دیگه خبلی ضایه س

والا در حد یه یخچال و گاز و لباسشویی میخوام همینهمه خونمو چیدن چوب خریدن حونواده داماد من هییییچیییی ...

خداروشکر ایشالا خوشبخت بشید و حال دل خودتون و همسرتون همیشه خوب باشه