2821
2789
عنوان

حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 35 پست
نمیدونم اخههی اول من باید پیام بدم زنگ بزنمهمه کارا رو من باید بکنم اون ادامه میده

خوب شاید شخصیتش این شکلیه. گاهی ما دخترا تز پس زدن میترسیم .اگه این موضوع اذیتت میکنه بهش بگو دوست دارم توام گاهی پیش قدم شی.

نه اینکه عشقم زنونه مردونه کنید😐😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا هیچ وقت پیشقدم نمیشین

چرا واقعاً فکر میکنی همه دخترا مثل همن من نه من همیشه خودم برای همسرم پیش قدم بودم اهی وقتا اون هست گاهی وقتا منم نمیشه که همش یه نفر باشه

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

آیسان مگه اسم دختر نیس؟

😭😭بیخیال تروخدا اسم شناسنامه ایم آیسانه

اما بهم میگن پیمان از بس بهم گفتن مگه دختری

با این اسمت عوضش کردم مگه آیسان اسلامیو ندیدی

اونم اسمش دخترونس

آینده منو اون دختر خوشگله به حقیقت پیوستن پروفایلمه

ناموصا دقت نکردم اسم من و گذاشته حاجی آیسان به معنای ماهچره واقعا بعضی از وسرا رو درک نمیکنم این اسث ...

عوضش کردم اسممو بقران🤣🤣🤣

نمیدونم چرا این اسمو واسم نوشتن

ولی خو بهم میگن پیمان هیشچکس

نمیگه ایستن

چرا واقعاً فکر میکنی همه دخترا مثل همن من نه من همیشه خودم برای همسرم پیش قدم بودم اهی وقتا اون هست ...

نمیدونم رفیقام اینارو دیدم

اخه هی ناز میکنین

خوب شاید شخصیتش این شکلیه. گاهی ما دخترا تز پس زدن میترسیم .اگه این موضوع اذیتت میکنه بهش بگو دوست د ...

همیشه من پیش قدم میشم😐😭

نمیدونم اخههی اول من باید پیام بدم زنگ بزنمهمه کارا رو من باید بکنم اون ادامه میده

چون وظیفه ته میدونی اون دختر چقدر وابسته ته میدونی چقدر دوستت داره میدونی وقتی بهش پیام میدی با اینکه ازت شکایت میکنه تو زبون تو دلش انگار دنیارو بهش میدن میدونی یه روز نباشی دنیا رو سرش خراب میشه البته همه دخترا همینن جلو پارتنرشون احساستوشون رو نشون نمین ولی واقعاا دوستت داره نازشو بکش و بهش توجه کن هیچ وقتم فراموشش نکن