2821
2789
عنوان

حالم بده😭

63 بازدید | 10 پست

از لحاظ روحی روانی.

هرچقد سعی میکنم با یکی ام حرف بزنم نمیشه نمیتونم

حرف دارما ولی نمیشه

نمیدونم میفهمید یا نه

ولی جدی نمیدونم ب کی پناه ببرم یا چیکار کنم

هرچقدم میگم خوب میشی و حواس خودمو پرت میکنم یا تکنیکای مختلف انجام میدم هی حالم بدتر میشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

با خودتون حرف بزنید

نخندین به حرف من

آیینه بزارید حرف بزنید

با کس دیگ ای بخواهید حرف بزنید ، مدتی دیگه از همون حرفایی که بهش زدین برای تخریب ، سرزنش و قضاوت علیه خودتون استفاده میکنه

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با خودتون حرف بزنیدنخندین به حرف من آیینه بزارید حرف بزنید با کس دیگ ای بخواهید حرف بزنید ، مدتی دیگ ...

من از این تکنیک استفاده کردم، معجزه نمیکنه ولی میتونه حال خوب کن باشه

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار

من از این تکنیک استفاده کردم، معجزه نمیکنه ولی میتونه حال خوب کن باشه

برای منی که هیچ کس رو تو این دنیا ندارم معجزه کرد

تو زندگیم زیاد از آدم ها زخم دیدم برای همین نمیتونم باشون حرف بزنم و خداراشکر این تکنیک همیشه برام جوابه

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

برای منی که هیچ کس رو تو این دنیا ندارم معجزه کرد تو زندگیم زیاد از آدم ها زخم دیدم برای همین نمیتون ...

برای منم همیشه جواب داده ولی خب مشکلاتم بزرگتر از این حرفاست، حرفایی که نمیتونم به کسی بگم به خودم میگم که غمباد نگیرم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار

مشاور برید خوبه کمکتون میکنه چون قرار نیست قضاوت کنه شما رو و فقط گوش میده

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند

عزیزم🫠❤️

اینجور موقعا اگه هم نمیتونی با کسی صحبت کنی تو آینه صحبت کن یا اصلا با خودت صحبت کن دردتو به زبون بیاری بذار تخلیه احساسی شی،نریز تو خودت

میتونی از مشاوره های آنلاین یا این کد های رایگان که زنگ میزنی و صحبت میکنی هم استفاده کنی.

هر کسی هم محرم دردت ندون،اگه کسیو داری که دردت دردشه باهاش صحبت کن

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

برای منم همیشه جواب داده ولی خب مشکلاتم بزرگتر از این حرفاست، حرفایی که نمیتونم به کسی بگم به خودم م ...

براتون از مادرم دعا میکنم که مشکلاتتون حل بشه و بعد معجزه رخ بده براتون