2821
2789
عنوان

ماهیانه

89 بازدید | 23 پست

شب خوش

خانمها ماهیانه چقدر میگیرین از همسرتون

آقایون چقدر ماهیانه به همسرتون میدید

البته منهای خرید های بزرگ مثل برنج و...

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلم دلم نمیاد از همسرم بگیرم

‏آدمارو تا باهاتون یه مدت سرد میشن کنار نذارید، شاید مشکلی تو خانواده، کارشون، تو زندگیشون یا هرچیز دیگه ای پیش اومده باشه.همه راحت نمیتونن حرف بزنن، بعضیا فقط از همه دور میشن و خودشونو تو ذهنشون حبس میکنن!سعی کنیم همو درک کنیم . . .

به نظرم خانمای شاغل نباید بگیرن

بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری طرف اصلا پول دادن رو جزو وظایفش ندونه چون تو شاغلی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری ...

اون که خرج سفره هیچی اونا هم عیدی این چیزاست من درمورد اینا حرف نزدم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

بحث مادیش نیس ولی خب تو مناسبتایی مثل عید یا یلدا و یا مسافرت باید به خانم توجه شه چون حس بدی میگیری ...

👌👌👌

اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔